SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik augustus 2021

Vrijdag 6 augustus

Vrijdag 6 augustus stond er een bingoavond op de planning. Op de woensdag ervoor was de kaartvoorverkoop in de kantine, dit vanwege de coronaregels. En zoals te verwachten was er weer veel animo, de kaarten waren al snel uitverkocht. Om 20.00 uur kwamen de eerste deelnemers binnen, onder het genot van een kop koffie en een praatje kon om 20.30 uur gestart worden met de bingo.

Op verschillende velden werden weer de jaarlijkse terugkerende feestjes gehouden onder de seizoengasten. Op 31 juli was op het Speelveld een gezamenlijke BBQ en 7 augustus werd er op het Beukenveld een warm en koud buffet georganiseerd.
Zo te zien was het er erg gezellig.

Op het Speelveld

Op het Beukenveld

Maandag 9 augustus

Maandag 9 augustus was zoals gewoonlijk de maandagavond biljartavond. Maar wat was er bijzonder aan deze avond. Hans had al 
een paar weken lopen lobbyen onder de biljarters en aanwezigen om een bijdrage te geven voor een frikandellen avond. Hij kreeg het voor elkaar. Er waren mensen om te de frikandellen te bakken, snijden, saus en uitjes erop om een frikandel speciaal te maken. Het recordaantal biljarters werd overschreden en ook de eters. Door de inzet van de vrijwilligers werd het een prachtige en geslaagde biljart avond.

   

Woensdag 11 augustus

Woensdag 11 augustus was er een gezamenlijke fietstocht begeleid door Bart, Anja en Lionne die deze tocht hadden uitgestippeld. Deze fietstocht was al eens uitgesteld vanwege het weer. Vandaag hadden we het weer mee, lekkere temperatuur, perfect fietsweer. 

De tocht ging richting de Peel waar we in Helenaveen een stop hadden waar we konden genieten van een lekkere kop koffie met gebak. 

 

Vrijdag 13 augustus

Vrijdag 13 augustus was voor de 2de maal dit seizoen het traditionele forelroken op de camping. Bart en Anja zijn het weekend ervoor rond geweest met pen en papier voor de bestelling van de forellen op te nemen. Verder werd is er ook ondersteuning geboden door Geert, Ans en Ed tijdens het roken. Er waren weer genoeg liefhebbers zodat twee sessies roken nodig waren. 

   

Zondag 15 augustus

Zondag 15 augustus was er een muziekmiddag met live muziek van muzikanten die op de camping staan. De heren Christ van Roosmalen, Willy van Hal en Toon Koppens verzorgde deze middag met muziek.
Vandaag hadden we het perfecte weer voor deze muziekmiddag, het was gezellig druk en er werd heel wat afgedanst.

  

Donderdag 19 augustus

Op de donderdagen komen de biljart verengingen uit de omgeving graag een balletje stootten. Zo was 5 augustus het team uit Koningslust en 19 augustus het team Beringe aanwezig. Een team van hun speelde tegen een team van camping ’t Vossenveld. De teams van buitenaf voelen zich steeds meer aangetrokken om een gezellige partij te komen biljarten. Door steeds wat wisselen wie er mee kan doen, kwamen de meeste biljarters wel aan de beurt. Dit zijn altijd gezellige avonden.

Vrijdag 20 augustus

Vrijdag 20 augustus was er een darttoernooi. Nadat de deelnemers waren voorzien of frisdrank, werd de indeling bekend gemaakt voor de te spelen partijen. Het blijft voor de deelnemers toch spannend wie er tegen wie speelt, want een voorkeur is er altijd. Na een felle strijd bleven de 4 sterksten over. De uitslag is als volgt:

 • 1ste plaats An Vossen
 • 2de plaats Theo Nabben
 • 3de plaats Hans Brouwers
 • 4de plaats Jean Paul van Bakel 

 

Zaterdag 28 augustus

Zaterdag 28 augustus stond het traditionele eieren vangen op het programma. Nadat Theo de gesponsorde C keuze eieren had afgehaald bij de plaatselijke eierenboer kon er van start gegaan worden. Iedereen stond natuurlijk te wachten op de klappers die mis zouden gaan. Nou die waren er ruimschoots aanwezig. Wat zagen sommige deelnemers eruit. Dirk was de jury en gaf de juiste afstanden van ieder heel gevangen ei door aan Theo die daarop volgend de totaal stand noteerde. Er werd gespeeld met koppels van 2 personen. De overwinning van deze activiteit op deze dag kwam op naam te staan van:

 • 1e plaats Ed en Mitchel 
 • 2de plaats Theo en Gerard 
 • 3de plaats Nico en Hans

    

Zondag 29 augustus

Zondag 29 augustus stond het eendaags “terugkerende verloren zoon” biljarttoernooi op het programma. De dag begon met koffie en Limburgse vlaai. Na de uitleg van Jean Paul en Dirk kon het toernooi van start. Op deze dag waren alle partners van de 24 deelnemers uitgenodigd om zowel te supporten als ook deel te nemen aan de versnaperingen van deze schitterende en vooral gezellige dag. 
Aangezien dat plezier en gezelligheid voorop staan is er toch een uitslag van dit toernooi tot stand gekomen met de volgende winnaars:

 • 1ste plaats Herman van Hout
 • 2de plaats Jan Beelen
 • 3de plaats Toon van de Ven
 • 4de plaats Sijtze van der Molen      

Als laatste willen we Jean-Paul en Dirk maar zeker ook alle dames bedanken voor alle inspanningen die samen verricht zijn om deze dag mogelijk te maken.

Nu de verloren zoon weer terug gekeerd is op de camping word het toernooi voor het volgend jaar omgedoopt tot het “Jo Vossen” toernooi.

Met vriendelijke groet,
PR – team camping ’t Vossenveld.

Overige terugblikken van 2021

Terugblik juni 2021
Terugblik juli 2021
Terugblik september 2021

Terugblik van 2022

Terugblik mei 2022
Terugblik augustus 2022

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren