SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Geniet op een 50 plus camping

Camping 't Vossenveld is de perfecte plek voor als u het dagelijkse leven even wilt ontsnappen en wilt genieten van wat de Limburgse natuur te bieden heeft. Onze 50 plus camping in Nederland heeft alles te bieden wat u tijdens uw campingbezoek nodig heeft. Samen met andere bezoekers geniet u van een potje Jeu de Boules of een van de vele bingoavonden. Zo worden er ook regelmatig muziek- en dansavonden georganiseerd waar de bezoekers aan kunnen deelnemen. Op onze 50 plus camping zult u tot rust komen en tegelijkertijd plezier beleven aan de vele leuke activiteiten!

>> Bekijk onze 50 plus camping in vogelvlucht <<

 

Trek de omgeving in

Een van de vele voordelen van onze 50 plus camping in Nederland is toch wel de prachtige ligging in de natuur. Vanuit onze camping kunt u gemakkelijk een fietstocht of een lange wandeling door de natuur maken. Met een omgeving van bosgebieden, langgerekte weilanden en kanalen kijkt u uw ogen uit. Er zijn dan ook voldoende fiets- en wandelroutes die u kunt volgen voor een complete dagvulling vol natuur. Vergeet zeker ook de gastronomie onderweg niet. Geniet tijdens uw route van een heerlijk streekgerecht bij een van de vele restaurantjes.

Overnacht bij een 50 plus camping in Nederland

Onze camping voor 50 plus is voorzien van ruime campingplaatsen waar voldoende ruimte is voor een eigen camper, caravan of tent. Wij geven onze bezoekers de mogelijkheid hun auto bij de kampeerplaats te parkeren. Zo heeft u altijd uw vervoer binnen handbereik voor als u de omgeving in wilt trekken. Ook de sanitaire voorzieningen zijn precies wat u nodig heeft tijdens uw verblijf en worden dan ook uitermate goed onderhouden. Ook voor mindervalide is onze 50 plus camping in Nederland toegankelijk. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij camping 't Vossenveld!

Heeft u vragen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren