SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Camping in Roermond en omgeving

In de omgeving van Roermond zijn veel leuke activiteiten te ondernemen voor senioren, fietsers, wandelaars, gezinnen en noem maar op. De omgeving is voorzien van mooie fiets- en wandelroutes, gezellige cafés en natuurlijk heeft de stad een rijke historie, wat terug te zien is in bijvoorbeeld de architectuur. Om deze, en nog vele andere, redenen is dit een perfecte omgeving om te genieten van uw vakantie. Wanneer u in de omgeving van Roermond een camping aan het zoeken bent, hoeft u niet verder te zoeken. Camping 't Vossenveld is een gezellige camping in het Limburgse dorpje Egchel in de gemeente Peel en Maas. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige fietsroute, waarna u daar kunt genieten van een hapje en een drankje bij een plaatselijk café of restaurant.

> In deze video bekijk je onze camping in Roermond <<

 

Camping 't Vossenveld nabij Roermond

Vanuit de camping in Limburg kan Roermond middels verschillende fietsroutes bereikt worden. De camping zelf is voorzien van royale staanplaatsen, welke allemaal voorzien zijn van elektra, een rioolaansluiting en met wateraftappunten vlakbij. De svr camping in limburg staat bekend om haar gastvriendelijkheid, gezelligheid en een zeer hoge mate van hygiëne van het sanitair, wat bij veel campings nog wel eens te wensen over laat. Vanuit het Limburgse Egchel kunt u alle kanten op. Naast dat de camping bij Roermond in de omgeving ligt, kan er bijvoorbeeld ook een bezoek worden gebracht aan omliggende dorpen Helden en Panningen. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen, de echte Limburgse weekmarkt en natuurlijk heerlijke verse broodjes van verschillende bakkerijen. Daarnaast zijn er nog tal van omliggende gebieden die vanuit de camping goed te bereiken zijn, zoals Meijel, Maasbree, Swalmen of Reuver. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer eenvoudig telefonisch of online

Wilt u graag in de omgeving van Roermond een campingplaats voor aankomende zomer? Of misschien wel voor een andere periode. U kunt heel gemakkelijk contact opnemen met Camping 't Vossenveld voor al uw vragen door op een van de onderstaande knoppen te klikken. Ook kunt u hier al uw gewenste reservering doorgeven. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen, zodat we uw reservering in orde kunnen maken. Neemt u gerust contact met ons op, ook als u alleen een vraag heeft. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Camping Roermond? Dan is Camping 't Vossenveld voor u!

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren