SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Ruime kampeerplekken van Camping 't Vossenveld

Op onze camping vindt u royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten. De parkeerplaats voor uw auto is direct naast uw kampeermiddel en uiteraard zijn onze kampeerplaatsen zo goed mogelijk waterpas. Wij gaan met u mee naar de plaats en kunnen u desgewenst meehelpen de caravan op de plaats te zetten. Kortom, alles voor een fijne kampeervakantie bij Camping 't Vossenveld in Egchel.

Verder biedt onze camping drie verwarmde biljarttafels, twee Jeu de Boulesbanen, een dartruimte, een speeltuintje voor de (klein)kinderen én een overdekte fietsenstalling. Zo hoeft u zich ook geen enkel moment te vervelen bij ons op de camping. Wilt u graag meer informatie over alle acitiviteiten die u op onze camping kunt doen? Dat kan! Hier krijgt u meer informatie over onze activiteiten.

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren