SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Ruime kampeerplekken van Camping 't Vossenveld

Op onze camping vindt u royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6,5 Amp. elektra en vlakbij wateraftappunten. Een groot deel van onze plaatsen zijn ook voorzien van vuilwaterafvoer en op de meeste plaatsen kan uw auto direct bij het kampeermiddel staan. Op plaatsen waar dit niet mogelijk is kan de auto op zeer korte afstand geparkeerd worden. Daarnaast zijn onze kampeerplaatsen natuurlijk zo goed mogelijk waterpas. Wij gaan met u mee naar de plaats en kunnen u desgewenst meehelpen de caravan op de plaats te zetten. Kortom, alles voor een fijne kampeervakantie bij Camping 't Vossenveld in Egchel.

Verder biedt onze camping drie verwarmde biljarttafels, twee Jeu de Boulesbanen, een dartruimte, een speeltuintje voor de (klein)kinderen én een overdekte fietsenstalling. Zo hoeft u zich ook geen enkel moment te vervelen bij ons op de camping. Wilt u graag meer informatie over alle acitiviteiten die u op onze camping kunt doen? Dat kan! Hier krijgt u meer informatie over onze activiteiten.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Let op
De camping is gesloten van 15 oktober 2022 t/m 24 maart 2023. Vanaf 25 maart 2023 kunt u weer bij ons terecht!
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,4 Score uit 200+ reviews
Onze tarieven Bekijken Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren