SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Biljarten

De biljartliefhebbers kunnen op onze camping een balletje stoten op drie verwarmde wedstrijdbiljarts. Iedere week, normaal op maandagavond, wordt er een vaste biljartavond georganiseerd waarbij iedereen mee kan doen die geïnteresseerd is in het biljart spel. Op deze avond worden verschillende partijen gespeeld onder het genot van een drankje en de avond wordt meestal afgesloten met een gezamelijk spel, tien over rood, mini pentathlon of andere spelletjes. Natuurlijk kan er iedere dag gebiljart worden, maar dan op eigen initiatief.

Tevens is er op dezelfde avond de gelegenheid om een kaartje te leggen voor de liefhebbers. Dit resulteert in leuke en gezellige avonden.

Dankzij de inzet van vrijwilligers wordt er in het seizoen voor de liefhebbers een biljarttoernooi georganiseerd, met als afsluiting de prijsuitreiking met een “officiële” beker van het Vossenveldse biljarttoernooi. Natuurlijk kan er gedurende de dag altijd gespeeld worden in de kantine.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren