SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

SVR camping Limburg bezoeken?

Wanneer u er voor kiest om op vakantie te gaan bij een SVR camping in Limburg, bent u verzekerd van een gezellig verblijf op de camping bij een (verbouwde) boerderij. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en er zijn allerlei campings verspreid door heel Europa die zichzelf een SVR camping mogen noemen. Camping 't Vossenveld is er hier één van, aangezien er een omgebouwde boerderij en de bijbehorende grond worden gebruikt als camping. Kamperen bij de boer staat garant voor een hoge mate van gastvrijheid en natuurlijk voor eerlijke tarieven. Er zijn namelijk richtlijnen vanuit de stichting waaraan de camping zich dient te houden, zodat u altijd een eerlijke vakantie krijgt.

>> Bekijk hier onze SVR camping Limburg <<

 

Vakantie bij Camping 't Vossenveld

Een bezoek aan een SVR camping is niet alleen voor u gunstig, maar ook voor de boer waarbij u komt logeren. Camping 't Vossenveld in het Limburgse Egchel is ook aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie en staat niet alleen bekend om haar gastvrijheid, maar ook om de hoge mate van hygiëne over de gehele camping. De SVR camping in Limburg is voorzien van ruime campingplaatsen, die allemaal voorzien zijn van een stroomvoorziening en een aansluiting op het riool. In de nabije omgeving kunnen allerlei activiteiten worden ondernomen, zodat uw vakantie zeker een succes wordt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fiets- of wandeltocht, maar ook activiteiten als het bezoeken van de wekelijkse markt of het ontdekken van het nabijgelegen Venlo of Roermond. Daarnaast kun u heerlijk genieten van de natuur, aangezien de camping bij de Maas ligt.

Reserveer uw SVR camping in Limburg alvast

Aan het aantal vrije plekken op de mooie SVR camping 't Vossenveld zit natuurlijk een limiet verbonden, dus het is wellicht slim om alvast uw reservering vast te leggen. Dit kan heel gemakkelijk via deze website, door op onderstaande knop te klikken, of door naar onze contactpagina te gaan. U vult vervolgens uw gegevens in en geeft in het formulier aan of we u terug kunnen bellen of mailen. Zo kunnen we zo snel en effectief mogelijk weer contact met u opnemen om alles te regelen. Kom volledig tot rust en geniet van alles wat 't Vossenveld te bieden heeft op haar mooie SVR camping in Limburg.

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren