SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Boerencamping in Zuid-Limburg

Wanneer u een echte natuurfan bent, dan is kamperen bij de boer echt wat voor u. Op een boerencamping in Zuid-Limburg profiteert u van de bourgondische Limburgse gezelligheid gecombineerd met de heerlijke rust die deze natuurlijke omgeving biedt. U komt even helemaal tot rust op het platteland waardoor u helemaal ontsnapt van die dagelijkse stress. Ook kunt u er in deze omgeving heerlijk even met de fiets op uit trekken dankzij de vele fietsroutes. Daarom is een vakantie op een boerderijcamping Zuid-Limburg hartstikke populair onder de 55-plussers, de wandelaars, de fietsers, en de natuurliefhebbers die even helemaal willen komen ontspannen op het platteland. Kamperen bij de boer in Zuid Limburg is een favoriete bestemming voor vele leeftijdsgenoten. 

>> Onze boerencamping in Zuid-Limbug in vogelvlucht <<

 

Camping t' Vossenveld is de boerencamping voor u

Op zoek naar een boerencamping Zuid-Limburg? Zoek dan niet verder. Camping 't Vossenveld is een boerencamping met een verbouwde boerderij en een groot terrein met ruime campingplaatsen. Ook mag Camping 't Vossenveld zichzelf een SVR camping noemen wat in houdt dat u altijd verzekerd bent van een hoge mate van hygiëne en klantvriendelijkheid. Ook wordt u op deze boerderijcamping in Zuid-Limburg voorzien van een ruime campingplaats die volledig is voorzien van een stroomvoorziening en aansluiting op het riool. U kunt na aankomst dus meteen beginnen met genieten, en u hoeft zeker nergens meer naar om te kijken. De boerderijcamping in Zuid Limburg is gelegen in het gezellige dorpje Egchel, vanuit waar u binnen een mum van tijd het zuiden van Limburg bereikt. 

Reserveer uw campingplaats snel op Camping 't Vossenveld

Uiteraard is deze prachtige omgeving waar de camping zich in bevindt wel een enorme trekpleister voor natuurliefhebbers uit het hele land, en dat wil zeggen dat er maar een beperkt aantal campingplaatsen beschikbaar is. Wees er daarom op tijd bij en reserveer uw kampeerplak. Twijfel niet als u vragen heeft, u kunt altijd contact met ons opnemen! Boerderijcamping Zuid-Limburg? Camping 't Vossenveld!

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren