SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Kantine

Op ons terrein vindt u ook een gezamelijke kantine. In deze kantine worden geregeld allerlei uiteenlopende activiteiten gehouden. Daarnaast zijn hier ook nog drie biljarts en dartbord aanwezig zijn, zodat u hier altijd een gezellig potje kunt spelen. Ook wordt er regelmatig een gezamelijke kaartavond georganiseerd, zodat u met andere campingbezoekers kunt kaarten. Met voetbalavonden of andere grote sportevenementen kunt u tv kijken op een groot scherm, wat ook nog eens erg gezellig is. U hoeft dus niks te missen bij Camping 't Vossenveld!

Ook is er een AED defibrilator aanwezig op de camping. Op deze manier kunnen wij mensen met (mogelijke) hartproblemen snel hulp aanbieden. U kunt bij onze senioren camping dus letterlijk en figuurlijk met een gerust hart op vakantie.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren