SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Senioren camping 't Vossenveld in het Limburgse Egchel

Camping 't Vossenveld is dé ideale camping voor senioren die graag willen ontspannen, maar toch de mogelijkheid zoeken om fijn te gaan wandelen of fietsen. Camping 't Vossenveld in Egchel is een 50 plus camping die bekend staat om haar goed verzorgde en schone faciliteiten. Op de SVR camping Limburg vindt u ruime kampeervelden, die allemaal voorzien zijn van elektra en een rioolaansluiting. U kunt uw auto gemakkelijk bij uw kampeerveld plaatsen, zodat deze voor u altijd gemakkelijk te bereiken is. De sanitaire voorzieningen op de camping zijn modern, verwarmd en worden goed verzorgd. Ook is er een toilet voor mindervaliden aanwezig, waardoor onze faciliteiten dus voor iedereen goed toegankelijk zijn.

>> Bekijk hier onze senioren camping in vogelvlucht <<

 

Kom volledig tot rust in de omgeving

Niet alle seniorencampings hebben de luxe om in de directe omgeving te genieten van zowel mooie natuur als van stedelijke gezelligheid. Camping 't Vossenveld biedt deze mogelijkheid wel, aangezien de camping centraal gelegen is tussen de Limburgse steden Roermond, Venlo en Weert. Middels een mooie fietstocht komt u terecht in het bruisende middelpunt van de stad, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de stad over te slaan en enkel te genieten van het Limburgse platteland. Ook wanneer u geen behoefte heeft om de camping te verlaten zult u zich geen moment vervelen. Onze 50 plus camping biedt namelijk de mogelijkheid voor allerlei gezellige activiteiten, zoals bijvoorbeeld muziek- en dansavonden.

Geniet van uw vakantie op onze senioren camping

Wij vinden het belangrijk dat seniorencampings er voor zorgen dat u volledig tot rust kunt komen. Daarom bieden wij u een prettig verblijf aan en zullen wij er voor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Wij bieden alle faciliteiten, het enige dat u dan nog dient te doen is ontspannen. U kunt onze 50 plus camping op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons direct bellen op 077 – 307 23 86. Ook kunt u onderstaand een contactformulier invullen. Hier kunt u zelf aangeven of u liever een reactie van ons ontvangt in de vorm van een telefoontje of een e-mail. Weet u al wanneer u onze seniorencamping wilt bezoeken, dan kunt u ook al een reservering aanvragen en ons de gewenste datum doorgeven.

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren