SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Verblijf op een natuurcamping in Limburg

Limburg staat bekend om zijn prachtige landschap vol heuvels en groene natuur. Het is de perfecte getaway voor een weekendje of misschien wel week weg op vakantie in eigen land. Op een natuurcamping in Limburg geniet je pas echt van als het moois uit de omgeving. Je vakantie vul je zelf in met rust en natuur. Maar de omgeving heeft ook heel veel leuks te bieden. Zo kun je een actieve wandeling of fietstocht maken langs de pittoreske Limburgse dorpjes en plaatsjes en kom je veel meer te weten over de schoonheid van Limburg. Overnachten? Dat kun je doen bij de Natuurcamping in Limburg: Vossenveld.

>> Bekijk hier een video van de camping en ontdek het zelf! <<

 

Overnachten bij Vossenveld

Vossenveld is een gezellige SVR camping gelegen in Limburg tussen prachtige natuur. Een camping die ideaal is voor 55 plussers dankzij de rust en natuur maar ook de vele activiteiten die op en rondom de camping plaatsvinden. Vanuit Vossenveld sta je namelijk zo op een van de vele wandel of fietspaden in Limburg, of bezoek je een van de gezellige stadjes dichtbij. Maar ook op de natuurcamping in Limburg zelf is er van alles te doen. Zo worden er in de kantine regelmatig spelavonden gehouden of wordt er gezamenlijk gekeken naar een voetbal wedstrijd. Samen met leeftijdgenoten beleef je een heerlijke vakantie bij Vossenveld.

Omgeving van de natuurcamping in Limburg

De natuurcamping in Limburg, Vossenveld, heeft een ideale centraal gelegen ligging voor als je een bezoekje wilt brengen aan een van de omliggende gebieden. Wil je een kijkje nemen bij de grotere steden Weert, Venlo of Roermond? Dan is Vossenveld de perfecte plek om te overnachten. Maar ook kleinere dorpjes zoals Panningen of Helden zijn hartstikke leuk om te bezoeken. Ontdek het allemaal vanuit onze natuurcamping in Limburg.

Meer informatie

Lijkt onze natuurcamping in Limburg jou wat en wil je meer weten over de camping en bijvoorbeeld onze kampeervelden? Om een goede impressie te krijgen van Vossenveld kun je een kijkje nemen in ons fotoboek en zelf de gezelligheid ervaren van onze campinggasten.

Liever direct reserveren? Vul dan het formulier in!

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren