SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Camping in Panningen, bezoek Camping 't Vossenveld

In de omgeving van Panningen is genoeg te beleven en kunt u diverse activiteiten voor senioren ondernemen. Denk hierbij maar eens aan een fietstocht door de prachtige natuurgebieden van de gemeente Peel en Maas. U vindt hier bovendien niet alleen het plaatsje Panningen, maar nog veel meer gezellige Limburgse plaatsen, zoals Maasbree en Roggel. Al deze plaatsen zijn op loop- en fiets afstand te bereiken vanaf de camping in Panningen, dus er is hier altijd genoeg te beleven. Ook ligt Panningen centraal tussen de 3 grote Limburgse steden Roermond, Weert en Venlo, dus als u een echte verkenner bent, zit u hier precies goed!

>> In deze video kun je onze camping in Panningen bewonderen <<

 

Geniet van de prachtige omgeving van Panningen

Op zoek naar camping in Panningen? Camping 't Vossenveld is de ideale camping voor de natuurliefhebbers onder ons. U bevindt zich hier uiterst centraal in het prachtige natuurgebied van Peel en Maas, vanuit waar u erg eenvoudig verschillende dorpen en steden in Midden Limburg kunt bezoeken. Dankzij de verschillende fietsroutes kunt u dus niet alleen genieten van het sfeervolle Panningen, maar ook van vele andere bourgondische Limburgse plaatsen. U bevindt zich in een omgeving van prachtige bossen, Maasoevers, stuifduinen en broekbossen die goed te verkennen zijn aan de hand van vele wandel- en fietsroutes. Daarnaast bevindt u zich natuurlijk in het bourgondische Limburg waar u in de plaatselijke cafés gegarandeerd geniet van de ouderwetse gezelligheid. Dus als u een echte natuurfan bent, dan is een camping nabij Panningen zeker wat voor u!

Camping Panningen? Dan zoekt u Camping 't Vossenveld

Camping 't Vossenveld bevindt zich centraal in de gemeente Peel en Maas in het dorpje Egchel. U bent vanuit deze camping slechts 9 minuten verwijderd van Panningen en 11 minuten van Helden met de fiets. Centraler kan niet! Daarnaast is Camping 't Vossenveld een SVR camping, dus u bent altijd gegarandeerd van een prettig verblijf, uitermate schone sanitaire voorzieningen en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Als u dus echt even heerlijk wilt genieten van een zorgeloze vakantie op deze sfeervolle camping bij Panningen, neem dan snel en eenvoudig contact op met Camping 't Vossenveld. Er zijn jaarlijks wel maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus twijfel vooral niet als u een vraag hebt, wilt reserveren of simpelweg wat meer informatie zou willen ontvangen. U kunt ons altijd telefonisch en online bereiken.

Let op
De camping is gesloten van 15 oktober 2022 t/m 24 maart 2023. Vanaf 25 maart 2023 kunt u weer bij ons terecht!
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,4 Score uit 200+ reviews
Onze tarieven Bekijken Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren