SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Ontdek het team

Camping ’t Vossenveld is een camping hoofdzakelijk gericht op de actieve 55+er. Wij - de familie Vossen – doen ons uiterste best om onze gasten een prettige vakantie te verschaffen op een goed onderhouden terrein. Camping ’t Vossenveld is een camping voor én door campinggasten. Ons activiteitenteam – bestaande uit campinggasten - zet zich in voor het mogelijk maken van de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd. Ons motto luidt: gezelligheid en een fijn verblijf, dat is wat telt op Camping ’t Vossenveld. We werken er samen hard aan om dit motto voor onze gasten dagelijks waar te maken.

Graag stellen we ons even voor:

Ed en Ivon Vossen

Ed en Ivon Vossen zijn de huidige eigenaren van camping ’t Vossenveld. “Wij hebben de camping in 1999 overgenomen van mijn ouders, Jo en An. Sindsdien hebben we ons ingezet voor het uitbreiden en optimaliseren van de camping. Sinds de overname ben ik ieder jaar bezig geweest met het maken, vernieuwen en onderhouden van installaties, voorzieningen en het kampeerterrein. Ik vind het fijn om bezig te blijven en doe dat al jaren met veel plezier”, vertelt Ed.

Ivon heeft altijd het kantoor van de camping bemand, maar heeft sinds 2013 het stokje verder gegeven omwille van gezondheidsomstandigheden. Toch is ze actief betrokken gebleven bij enkele aspecten van de camping: “ik maak graag foto’s van mensen op de velden of van de activiteiten die in de kantine georganiseerd worden. Hierbij kan ik mijn creatieve kant wat meer laten zegevieren, daar haal ik energie uit”.

Jo en An vossen

Jo en An zijn in 1982 begonnen met de camping. Het idee is ontstaan na een vakantie in Australië, waar ze tijdens hun rondreis op verschillende campings hebben gestaan. Over de ontwikkeling van de camping vertellen ze: “het eerste veldje, wat de naam “het plataanveld” draagt, bestond uit enkel tien plaatsen. De camping is begonnen als hobby dat we naast ons agrarisch bedrijf hadden. Tijdens het eerste jaar had de camping nog geen naam. Daarom hebben campinggasten de huidige naam Camping ’t Vossenveld – ‘het veld van de familie Vossen’ – bedacht en die hebben we dan ook overgenomen. Nooit hadden we gedacht dat de camping zou uitgroeien tot wat het nu is. Wij zijn tijdens het seizoen eigenlijk nog dagelijks aanwezig. Het is leuk om mensen weer te zien, vele gezichten herken je toch nog wel. Daarbij blijven we graag bezig en helpen we graag nog een handje mee.”

Lionne Dekker-Vossen

Lionne Dekker-Vossen heeft sinds 2013 het stokje van Ivon overgenomen en houdt zich voornamelijk bezig met de werkzaamheden op het kantoor: “Ik ben tijdens het seizoen zes dagen in de week aanwezig en hou me bezig met de planning en andere administratieve zaken. Daarnaast schrijf ik bij aankomst bijna alle gasten in en ben ik ook betrokken bij andere aspecten van de camping. Omdat ik ook de mail en de telefoon beantwoord, ken ik eigenlijk iedere gast. Dat maakt het werk zo leuk.”

Het activiteitenteam

Graag stellen we ook de leden van het activiteitenteam voor. Zij bemannen de bar om iedereen te voorzien van een lekkere dorstlesser en organiseren en plannen de vele leuke activiteiten die georganiseerd worden op onze camping, zoals onder andere de populaire bingoavonden, de zenuwslopende biljart- en darttoernooien en het spectaculaire eiervangen. Bedankt voor jullie waardevolle inzet en het mogelijk maken van zoveel leuke activiteiten!

Vlnr: Leden van het activiteitenteam: Geert, Theo, Anja, Jean-Paul, Dirk, Johan, Ed en op de onderste rij Bart en Hans.

Foto’s gemaakt door André Vullings.

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Smoelenboek
Ed
Ed Eigenaar
Ivon
Ivon Eigenaar
Jo
Jo Oprichter
An
An Oprichter
Lionne
Lionne Planning/administratie
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren