SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Kamperen in de natuur

Is het weer tijd om vakantieplannen te maken en bent u op zoek naar rust en vooral een prachtige natuur? Dan is Limburg de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke vakantie in het groen. Geniet van de natuur, maak gebruik van de vele wandel- en fietspaden en kom tot rust in deze mooie provincie. Kamperen in de natuur doet u in provincie Limburg!

Geniet van de Limburgse natuur

De provincie Limburg heeft ontzettend veel te bieden. De prachtige groene natuur en de pittoreske dorpjes zorgen voor een echt vakantiegevoel. Om deze natuurbeleving te versterken kunt u kamperen in de natuur. Vanuit hier zijn er ontzettend veel mogelijkheden om te genieten van de omgeving. Zo kunt u een volle dag gaan wandelen in het bos of op een van de vele wandelpaden in Limburg. Heeft u uw fiets meegenomen of wilt u graag een fiets huren voor een actieve fietstocht? Ook dat is mogelijk! Wanneer u gaat kamperen in de natuur zijn er voldoende leuke activiteiten te ondernemen.

Onderneem de leukste activiteiten bij Vossenveld

Wilt u graag kamperen in de natuur? Dan verwelkomt Vossenveld u met open armen. Vosenveld is een SVR camping gelegen in de prachtige natuur van Limburg. De camping ligt op de grens van Midden-Limburg en Noord-Limburg in de buurt van de bekende plaatsen Roermond, Venlo en Weert. Op onze camping worden allerlei leuke activiteiten ondernomen. Kiest u er voor om een dagje rustig op de camping te blijven? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om invulling aan uw dag te geven. Zo vinden er regelmatig muziek- en dansavonden plaats, is de kantine een gezellige ruimte waar veel gasten samenkomen en heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor leuke workshops.

Camping Vossenveld: Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur bij Vossenveld brengt natuurlijk vele voordelen met zich mee. De camping is namelijk gelegen in een heerlijk rustig gebied, waardoor u binnen enkele stappen in de Limburgse natuur staat. Dit is ideaal wanneer u wilt kamperen in de natuur en daarnaast wel van activiteiten zoals wandelen, fietsen of de buurt verkennen houdt. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte route fiets- of wandelroute.

Samen met leeftijdsgenoten

Kamperen in de natuur doet u natuurlijk niet alleen. Op camping Vossenveld zult u omringd worden door allerlei 50+ leeftijdsgenoten. Speel samen een potje Jeu de Boules of win van de andere gasten tijdens een potje bingo. Kiest u ervoor om in alle rust te genieten? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

Bent u benieuwd geworden naar onze camping? Dan kunt u ook eens een kijkje nemen in ons fotoboek. Graag reserveren voor uw volgende vakantie? Dat kan gemakkelijk op de website!


 

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren