SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Boerencamping in Limburg

Kamperen bij de boer in Limburg wordt een steeds populairdere vakantiebestemmingen onder mensen die graag houden van mooie natuur en bourgondische gezelligheid. Op een boerencamping komt u helemaal tot rust, aangezien u hier heerlijk op uw eigen tempo kunt genieten van het Limburgse platteland. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd en kunt u natuurlijk ook de omgeving zelf ontdekken. Door de vele mooie routes in de omgeving kan dit zowel te voet als op de fiets. Een vakantie op een boerencamping in Limburg is ideaal voor wandelaars, fietsers, 55-plussers, gezinnen en eigenlijk iedereen die graag wilt ontspannen op het platteland.

>> Bekijk hier onze boerencamping in Limburg <<

 

't Vossenveld is een boerencamping in Limburg

Camping 't Vossenveld heeft een groot terrein met ruime campingplaatsen en een verbouwde boerderij. Ook is de camping aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. Hierdoor mag 't Vossenveld zichzelf een SVR camping in Limburg noemen en bent u verzekerd van een prettig verblijf op deze mooie en verzorgde boerencamping in het Limburgse Egchel. De camping staat erom bekend zeer klantvriendelijk te zijn en scoort erg hoog op het gebied van hygiëne en sanitaire voorzieningen. Als u dus op zoek bent naar een zorgeloze vakantie waar u volledig tot rust kunt komen, dan is een bezoekje aan Camping 't Vossenveld het perfecte uitje voor u.

Reserveer uw plek bij Camping 't Vossenveld

Leg uw verblijf vast en u bent verzekerd van uw gewenste aantal nachten logeren bij de boer in Limburg. Er zijn elk jaar slechts een vast aantal plekjes beschikbaar op onze boerencamping in Limburg en het zou natuurlijk erg vervelend zijn als u mis grijpt. We raden het daarom ook aan om uw gewenste verblijfdatum zo snel mogelijk aan ons door te geven. Als u dit op tijd doorgeeft kunnen wij uw vakantie namelijk tijdig vastleggen. Onderstaand ziet u twee verschillende knoppen. Als u alleen een vraag voor ons heeft kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wilt u graag uw vakantie vast leggen, dan kunt u op reserveren drukken.

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren