SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Camping in Helden en omgeving

Helden is een prachtige bestemming gelegen in het bruisende zuiden van Nederland, Limburg. Het gebied valt onder de gemeente Peel en Maas en is omringd door prachtige plaatsen en dorpen die het bezoeken echt waard zijn, want de omgeving is gewoon simpelweg adembenemend. U wandelt door de prachtige natuurgebieden en landschappen en alles is op wandel- en fiets afstand te bereiken. Als u echt even toe bent aan rust, en heerlijk wilt genieten van een rustgevende wandeling door een van de vele natuurgebieden en bossen, zult u gegarandeerd genieten op een camping in Helden. Camping 't Vossenveld is niet alleen voorzien van uitermate schone sanitaire voorzieningen, de camping is ook nog eens hartstikke gezellig en staat bekend om haar enorme gastvrijheid. U vindt Camping 't Vossenveld in het hart van Egchel. De kleine camping is gelegen in een rustgevende omgeving, en toch dichtbij alle bourgondische gezelligheid van Limburg, waardoor u van beide werelden kunt genieten.

>> Bekijk in deze video onze camping in Helden <<

 

Geniet van de omgeving en diverse activiteiten op en rondom de camping

Het mooie van Camping 't Vossenveld is toch wel de centrale ligging. U kunt vanuit hier namelijk niet alleen genieten van Helden, maar u kunt dankzij de vele fietsroutes ook de gehele omgeving verkennen. U kunt zo dus veel meer plaatsjes bezoeken in de gemeente Peel en Maas zoals Panningen, Reuver, Swalmen en Roermond. Onderweg zult u zich ook zeker niet vervelen. U heeft overal de mogelijkheid om heerlijk een gebakje te eten bij de Limburgse bakkerijen, en er valt altijd wel een heerlijk hapje of drankje te nuttigen bij de gezellige plaatselijke cafés en restaurants. Als u juist liever even een dagje heerlijk wilt ontspannen op een camping omstreken Helden, dan is Camping 't Vossenveld hier ook uitermate geschikt voor. Er worden namelijk dagelijks activiteiten georganiseerd waardoor er altijd wel wat te beleven valt. Zo kunt u bijvoorbeeld een lekker potje darten of biljarten. Daarnaast worden er ook diverse workshops georganiseerd, samen met gezellige bingo en dans- en muziekavonden. Een en al gezelligheid dus!

Deze zomer in Helden op de camping? Reserveer dan snel

Lijkt het u nou ook heerlijk om even helemaal tot rust te komen in de prachtige omgeving van de camping in Helden? Neem dan gemakkelijk en snel contact op met Camping 't Vossenveld. Hier kunt u altijd terecht met eventuele vragen die u nog heeft over de camping, en kunt u gemakkelijk een campingplaats reserveren. Wees er wel snel bij want het campingseizoen staat weer om de hoek!

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren