SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Bingo

Geniet u ook zo van een spannend spel bingo? Dan bent u ook bij Camping 't Vossenveld weer aan het juiste adres. In het seizoen worden er namelijk meerdere bingo avonden georganiseerd, waar iedere keer veel belangstelling voor is. De gezellige bingo avonden zijn al geruime tijd een vaste activiteit die op het programma van de camping staat. Tijdens een bingo avond zijn er diverse leuke prijzen te winnen, om het nog leuker en ook spannender te maken voor u. Vraag aan de balie gerust eens naar deze avonden, dan ontvangt u hier meer informatie over van ons. Daarnaast zijn er ook veel gasten die elk jaar opnieuw komen, dus zij kunnen u wellicht ook vertellen hoe leuk deze avonden doorgaans zijn. Tot ziens op een van de gezellige bingo avonden bij Camping 't Vossenveld!

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren