SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Gouden Zoover Award 2019, 2020, 2021 én 2022!

Gouden Zoover Award voor Camping 't Vossenveld

Camping 't Vossenveld is al vier jaar op rij GOUD waard!

2019: Op donderdag 16 januari 2020 mochten wij op de vakantiebeurs in Utrecht de GOUDEN ZOOVER AWARD 2019 in ontvangst nemen! Wij zijn enorm trots dat wij de beste camping zijn van héél Limburg in de categorie grote campings en de 2de van heel het land! Wij zijn gewaardeerd met het cijfer 9,8. Wow!

2020: Ook in 2020 was het wéér raak! Wederom mochten mij een 9,8 ontvangen en hebben wij de GOUDEN ZOOVER AWARD 2020 mogen ontvangen. Wij zijn ontzettend trots!

2021: Natuurlijk was het in 2021 weer tijd voor de prijsuitreiking van Zoover. Wij zijn enorm trots om mede te delen dat wij wederom in de prijzen zijn gevallen en dus ook de GOUDEN ZOOVER AWARD 2021 in ontvangst hebben mogen nemen. Dankjewel!

2022: Wauw! Wéér een jaar met een Gouden Zoover Award. Bedankt aan al onze gasten, wij blijven enorm gemotiveerd door jullie enthousisame. Onze dank is groot!

Wil jij ook verblijven op een GOUDEN camping?

Je kunt heel eenvoudig reserveren via deze link. Of stel je liever eerst nog een vraag aan ons? Neem dan contact met ons op via deze link.

Wij zijn onze gasten enorm dankbaar

We willen iedereen dan ook erg bedanken die voor ons een review geplaatst heeft op Zoover de afgelopen jaren. Natuurlijk gaan we elk jaar weer ons stinkende best doen om dit niveau minimaal vast te houden en daar waar mogelijk nog te verbeteren. We hopen dan ook weer op vele mooie reviews van jullie, want daar doen we het immers voor: onze gasten een onvergetelijke vakantie bieden. Dankjewel iedereen!

Zoover Awards voor Camping 't Vossenveld

  • 2023: n.n.b.
  • 2022: GOUD
  • 2021: GOUD
  • 2020: GOUD
  • 2019: GOUD
Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren