SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Gouden Zoover Award 2019 én 2020 voor Camping 't Vossenveld!

Camping 't Vossenveld is de beste camping van héél Limburg!

Op donderdag 16 januari 2020 mochten wij op de vakantiebeurs in Utrecht de GOUDEN ZOOVER AWARD 2019 in ontvangst nemen! Wij zijn enorm trots dat wij de beste camping zijn van héél Limburg in de categorie grote campings en de 2de van heel het land! Wij zijn gewaardeerd met het cijfer 9,8. Wow!

Ook in 2020 was het wéér raak! Wederom mochten mij een 9,8 ontvangen en hebben wij de GOUDEN ZOOVER AWARD 2020 mogen ontvangen. Wij zijn ontzettend trots!

Wij zijn onze gasten enorm dankbaar

We willen iedereen dan ook erg bedanken die voor ons een review geplaatst heeft op Zoover in 2019 én 2020. Natuurlijk gaan we in 2021 ons stinkende best doen om dit niveau minimaal vast te houden. We hopen dan ook weer op vele mooie reviews van jullie, want daar doen we het immers voor: onze gasten een onvergetelijke vakantie bieden. Dankjewel iedereen!

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren