SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Dé senioren camping in Limburg  

Toe aan een momentje voor uzelf? Tot rust komen en tegelijkertijd ook deelnemen aan vele leuke activiteiten met leeftijdsgenoten? Dat doet u bij SVR camping 't Vossenveld gelegen in Peel en Maas, de senioren camping van het Zuiden.

>> Bekijk hier de video van onze senioren camping in Limburg <<

 

Seniorencamping gelegen in Limburg

De senioren camping Vossenveld is gelegen op de grens van Noord-Limburg en Midden-Limburg in de gemeente Peel en Maas. De omgeving die buiten rust en ruimte ook nog eens een geweldige natuur te bieden heeft. Geschikt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken door de wisselende omgeving. Genieten van open weilanden maar ook rijkelijke bosgebieden of stromende kanalen. Dankzij de natuurlijke ligging en omgeving is Vossenveld de ideale plek voor een seniorencamping. Vele bezoekers van onze seniorencamping houden dan ook van het rustieke kamperen en de gezellige sfeer die hierbij komt kijken. 

Voldoende staanplaatsen op onze senioren camping

De senioren camping Vossenveld beschikt over verschillende royale staanplaatsen die ieder beschikken over elektriciteit. Daarnaast is vrijwel iedere staanplaats uitgerust met een rioolaansluiting en vlakbij een wateraftappunt. Alles wat u nodig heeft is bij onze senioren camping in Limburg binnen handbereik. Zo heeft iedere staanplaats ruimte voor het parkeren van uw auto of vervoermiddel. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw caravan staan de medewerkers van Camping 't Vossenveld voor u klaar. 

Sanitaire voorzieningen bij 't Vossenveld

Onze sanitaire voorzieningen worden goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt. Omdat onze camping gelegen is op een klein oppervlak heeft u alle voorzieningen binnen handbereik tijdens uw verblijf op onze seniorencamping. De douches en wascabines zijn voorzien van gratis warm water, en ook de toiletten zijn speciaal verhoogd voor extra comfort van de bezoeker. Het volledige sanitaire gebouw is verwarmd en uitgerust met aan de buitenkant een chemische stortplaats voor uw camper. 

Activiteiten op onze senioren camping in Limburg

Naast het bezoeken van de prachtige natuur in de omgeving van onze senioren camping, biedt ook de camping zelf voldoende activiteiten voor een gezellige dag. De kantine gelegen op ons terrein dient als samenkomst voor iedere bezoeker. Hier worden dan ook regelmatig leuke activiteiten gehouden die met het hele gezelschap worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan kaartavonden, leuke workshops of het kijken van voetbal op onze seniorencamping. De ideale plek voor het ontmoeten van leeftijdsgenoten en plezier te beleven tijdens een van de spel- middag of avonden. 

Een bezoekje plannen?

Wilt u meer weten over onze senioren camping gelegen in Limburg? Lees dan eens meer over de prachtige omgeving van de Gemeente Peel en Maas of bekijk ons fotoboek voor een duidelijke impressie van de camping. Voor vragen of eventuele opmerkingen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. 

Tot ziens op onze seniorencamping, camping 't Vossenveld!

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren