SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Over camping 't Vossenveld

Camping 't Vossenveld is een geregistreerde SVR camping in Limburg, perfect voor de vakantiebezoeker op leeftijd. Het Limburgse dorpje Egchel (waar Camping 't Vossenveld zich bevindt) ligt precies tussen de steden Roermond, Venlo en Weert in. Geniet van de omliggende natuur en maak gebruik van de vele fiets- en wandelroutes of bezoek een restaurant in de omgeving en proef van de echte bourgondische sfeer.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

>> Bekijk hier onze camping in vogelvlucht <<

 

De rustige camping is voorzien van ruime campingplaatsen, verwarmd en uitermate goed verzorgd sanitair, gratis draadloos internet en nog vele andere luxes. Daarnaast is er ook een speeltuintje aanwezig voor de (klein)kinderen en is de camping ook geschikt voor mindervaliden. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig te parkeren bij uw kampeermiddel, wat bij veel andere campings niet is toegestaan. Hierdoor hebt u deze altijd direct bij de hand, wat in de praktijk vaak erg handig blijkt.

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren