SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Fietsroutes

Er zijn verschillende gethematiseerde fietsroutes, zoals een tuinen fietstocht, heden- en verleden fietskaart, aspergefietstocht, agro-tourroute en nog vele andere. Wij helpen u maar al te graag met het vinden van een prachtige fietstocht terwijl u bij ons op de camping verblijft. Verder wordt elk jaar in juli de Fiets4Daagse De Peel georganiseerd. U kunt deze vanaf de SVR camping starten, aangezien Camping 't Vossenveld vlakbij knooppunt 23 ligt. Wilt u graag van tevoren al kijken welke mooie fietstochten u kunt volgen terwijl u onze camping in Limburg bezoekt? Er zijn online enorm veel prachtige fietsroutes te vinden. U kunt natuurlijk ook een mooie route uitkiezen als u op de camping bent. Wij kunnen u hierin adviseren, zodat u een fijne fietsroute vindt die goed bij uw wensen past.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren