SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Camping in Kessel en omgeving

Vakantie op de camping bij Kessel, centraler kan gewoon bijna niet! Midden in het hartje van de Peel en Maas bent u overal van de partij. U bevindt zich in de mooie natuur van de Peel en Maas en omgeving en geniet tegelijkertijd van de bourgondische Limburgse gezelligheid. Als u simpelweg even tot rust wilt komen in de rustgevende natuurgebieden, maar ook van afwisseling houdt, dan is Camping 't Vossenveld de camping voor u. Dankzij de vele fietsroutes bereikt u binnen een mum van tijd de gezelligste dorpen en steden in het Bourgondische Limburg vanaf de SVR camping.

>> Onze camping in Kessel bekijk je in deze video <<

 

Ultiem tot rust komen op Camping 't Vossenveld in de omgeving van Kessel

Wist u dat u zich midden in een van de mooiste natuurgebieden bevindt op een camping in Kessel en omstreken? Op Camping 't Vossenveld in het Limburgse Egchel geniet u niet alleen van de prachtige natuur van de Peel en Maas, maar ligt u zeer centraal ten opzichte van andere steden en dorpen. Hierdoor kunt u ook nog eens genieten van andere prachtige plaatsen zoals Helden, Roggel, Maasbree en nog veel meer. Dit is allemaal mogelijk door de uiterst handige verbinding tussen de camping, Kessel en de omliggende plaatsen, en door de vele fietsroutes. U komt heerlijk tot rust in deze prachtige omgeving en geniet op een heerlijke zomerdag van de prachtige fiets- en wandelroutes door de bossen en de gezellige plaatselijke kroegen en cafés.

De voordelen van een SVR camping

Camping 't Vossenveld is een SVR camping, wat wil zeggen dat u ten alle tijden verzekerd bent van een hoge mate van gastvrijheid en hygiëne over de hele camping. U krijgt een ruime campingplaats zodat u genoeg ruimte heeft en ultiem kunt genieten van alle rust en stilte. U gaat helemaal op in de omgeving en komt hier heerlijk tot u zelf. Wanneer u zin heeft in iets actievers, dan zit u bij Camping 't Vossenveld ook helemaal goed. Er worden namelijk ook een hoop activiteiten georganiseerd, zodat u zich nooit verveeld. Dat is het voordeel van SVR camping in Kessel!

Reserveer uw campingplaats snel voordat het te laat is

Op zoek naar SVR camping bij Kessel? Reserveer dan snel uw campingplaats op Camping 't Vossenveld! Uiteraard is de prachtige omgeving een enorme trekpleister voor mensen uit het hele land wat wil zeggen dat het aantal campingplaatsen beperkt is. Wees er dus snel bij en neem gemakkelijk en snel contact op met ons!

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren