SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Forel roken

Ons jaarlijks evenement is het forel roken op de camping. Dit gebeurt dan met de campinggasten erbij, die tijdens het afwachten tot de forellen klaar zijn, een drankje kunnen nuttigen en gezellig met elkaar kunnen kletsen. Dit is een zeer gezellige bezigheid die zich gevormd heeft tot een ware traditie op de camping. Tijdens het forel roken is de vers gerookte forel voor een zeer klein prijsje bij ons te koop. U kunt dus van een heerlijk vers gerookte forel genieten, terwijl u zich onder de andere campinggasten mengt. Heeft u liever wat privacy, dan kunt u de forel natuurlijk ook gewoon meenemen naar uw camper en deze hier in alle rust nuttigen. Vraag bij aankomst op de camping wanneer de eerstvolgende avond forel roken is, dan kunt u hier alvast rekening mee houden.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren