SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Mogelijkheid om heerlijk ontspannen te vissen

In het dorp Helden, dat tegen Egchel aan ligt, bevindt zich een visvijver genaamd De Breeërpeel. In deze visvijver wordt veel gevist door de plaatselijke visclub en kunt u heerlijk ontspannen vissen. Aan de Maas kan men ook een hengeltje uitwerpen. Hier zijn natuurlijk enorm veel plekjes waar u kunt gaan zitten en onder het genot van een drankje verschillende vissen kunt vangen.

Daarnaast kan men forel vissen op verschillende plekken. Dit kan namelijk bij de forellenvijvers in Blerick, Kessel en in Meijel. In de Gemeente Peel en Maas zijn diverse hengelsportzaken waar alle vis benodigdheden te verkrijgen zijn, dus mocht u deze zijn vergeten of nog extra's nodig hebben, dan bent u altijd voorzien. Voor al het vissen in vrij water heeft men uiteraard een geldige vergunning nodig. Zo kunt u de kampeervakantie dus prima combineren met het vissen.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren