SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Camping in Roggel en omgeving

We weten allemaal dat Roggel bekend staat om haar diverse activiteiten en gastvrijheid. Geen wonder dat daarom ook vele mensen graag in de buurt van dit dorp hun vakantie willen doorbrengen, en op zoek gaan in Roggel naar een camping. Roggel staat bekend als een actief en aantrekkelijk dorp waar altijd wel wat valt te beleven, voor jong en oud. Het allermooiste aan het dorpje Roggel is dat het minder dan een half uurtje fietsen is van de prachtige gemeente Peel en Maas, waar u zich bevindt tussen de meest prachtige natuurgebieden. Als u dus een echte natuurfan bent, maar ook van die bourgondische Limburgse gezelligheid houdt, dan vindt u hier het beste van beide werelden. Dus bent u op zoek naar een camping in Roggel en omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres!

>> Klik op de video en ontdek onze camping in Roggel <<

Wat u allemaal te wachten staat in de prachtige omgeving van de camping

Kamperen in Limburg op een camping in Roggel of omgeving wordt steeds populairder onder de mensen die houden van bourgondische gezelligheid, gecombineerd met prachtige natuur. Camping 't Vossenveld ligt minder dan een half uurtje fietsen van het dorpje Roggel, welke u ook nog eens erg eenvoudig kunt bereiken. Dankzij de verschillende fietsroutes is ook de omgeving van de camping goed te bereiken. U profiteert dus niet alleen van de nabijheid van het dorpje Roggel, maar ook van vele andere gezellige Limburgse dorpjes zoals Meijel, Panningen of Reuver. Daarnaast bevindt u zich op én rondom de camping nabij Roggel door de meest prachtige natuurgebieden van de Peel en Maas en geniet u optimaal van de bourgondische Limburgse bakkerijen, cafés én gezelligheid. 

Reserveer snel een kampeerplaats op SVR Camping 't Vossenveld

Camping 't Vossenveld in het Limburgse Egchel is een SVR camping waar u altijd verzekerd bent van een hoge mate van hygiëne over de hele camping. Ook staat deze camping bekend om haar gastvrijheid en bent u altijd voorzien van een ruime campingplaats. Dus als u heerlijk even tot rust wilt komen in de prachtige natuur van de Peel en Maas, neem dan snel contact op met Camping 't Vossenveld voordat alle plekken bezet zijn! Camping Roggel? Reserveer direct bij Camping 't Vossenveld!

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren