SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Handige voorzieningen in de buurt van de camping

Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt, waar iedere woensdag de weekmarkt plaats vindt, en waar diverse supermarkten zijn voor uw boodschappen en verschillende ambachtelijke bakkers voor een heerlijk vers brood.

Gemeente Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal. Bekijk hier beneden een greep uit de vele voorzieningen die u in de buurt van Camping 't Vossenveld kunt vinden.

 

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren