SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Handige voorzieningen in de buurt van de camping

Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt, waar iedere woensdag de weekmarkt plaats vindt, en waar diverse supermarkten zijn voor uw boodschappen en verschillende ambachtelijke bakkers voor een heerlijk vers brood. Een ideale locatie om te kamperen dus, aangezien er voldoende voorzieningen in de omgeving zijn.

Gemeente Peel en Maas is een dynamische gemeente met naast een prachtige omgeving ook een uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal. Zo bent u altijd verzekerd van een heerlijke streekgerelateerde maaltijd als u een van de restaurantjes bezoekt.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Let op
De camping is gesloten van 15 oktober 2022 t/m 24 maart 2023. Vanaf 25 maart 2023 kunt u weer bij ons terecht!
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,4 Score uit 200+ reviews
Onze tarieven Bekijken Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren