SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Goedkope camping in Limburg

Bent u op zoek naar een leuke bestemming in Nederland waar u ieder moment van de dag wel iets leuks te doen heeft en waar u goedkoop kunt kamperen? Dan is camping Vossenveld de uitstekende plek voor u. Onze camping is gelegen in het land van Peel en Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Een uitstekende uitvalbasis wanneer u van de omgeving wilt genieten door een wandeling te maken of lekker de fiets te pakken. Onze SVR camping in Limburg behoort tot een van de goedkope campings in Limburg. Geniet van uw vakantie bij Vossenveld!

Goedkope camping met voldoende faciliteiten

Bij Vossenveld kunt u goedkoop kamperen met uw eigen camper, caravan of tent. Onze goedkope camping in Limburg heeft meer dan voldoende faciliteiten zodat u zorgeloos kunt genieten. Zo is de camping voorzien van moderne en hygiënische sanitair. Deze sanitaire voorzieningen zijn te vinden in ons verwarmd sanitair gebouw dat uitstekend wordt verzorgd. Ook zijn er ruime kampeervelden zodat u alle ruimte heeft om uw eigen spullen zowel als auto bij de kampeerplek kwijt te kunnen. De kantine is dagelijks geopend voor bezoekers en hier worden dan ook regelmatig leuke spelavonden georganiseerd zoals kaartavonden of een voetbalavond op tv. Kortom, op onze goedkope camping in Limburg zijn er voldoende leuke activiteiten te beleven.

Prachtige ligging voor een goedkope camping in Limburg

Vossenveld is een goedkope camping gelegen in Limburg. Omringt door de prachtige groene natuur en het unieke landschap is de omgeving perfect voor een heerlijke wandeling of een fiets tour door de omgeving. U kunt er zelf op uit gaan en de naastgelegen dorpjes en natuur ontdekken, maar u kunt natuurlijk ook altijd even langs komen bij de inforuimte. Wij voorzien u graag van de best mogelijke wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Naast de prachtige natuur is er ook voldoende in de omgeving te beleven. Drie grote Limburgse steden Venlo, Weert en Roermond zijn binnen een steenworp afstand te bereiken. Zo kunt u de omgeving in trekken om meer te zien van de Limburgse bezienswaardigheden zoals kunst, cultuur en maar ook leuke zwembaden.

Boek uw goedkope kampeerplek in Limburg!

Wilt u tijdens uw verblijf in Limburg overnachten bij Vossenveld en genieten van alles wat onze goedkope camping te bieden heeft? Reserveer dan een goedkope kampeerplek!

Liever nog even een paar foto’s bekijken van onze camping? Neem dan een kijkje in ons online fotoboek en ervaar zelf de gezelligheid van Vossenveld!

Let op
De camping is gesloten van 15 oktober 2022 t/m 24 maart 2023. Vanaf 25 maart 2023 kunt u weer bij ons terecht!
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,4 Score uit 200+ reviews
Onze tarieven Bekijken Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren