SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik Juni 2021 camping ’t Vossenveld

Bij deze de tweede terugblik van dit seizoen. Nu de coronaregels weer zijn versoepeld zijn er weer iets meer mogelijkheden om te organiseren door het activiteitenteam. Hier een korte impressie van de activiteiten die afgelopen maand.

Zondag 6 juni

Zondag 6 juni is de eerste muziekmiddag georganiseerd. muzikale Een buiten activiteit waar toch animo voor was en er heel wat afdanst werd.

Maandag 7 juni

Maandag 7 juni was het dan eindelijk zover. Er kon met meer mensen gebiljart worden. De bar mocht tot 22.00 uur geopend blijven, het plezier en de gezelligheid was er niet minder om.

Woensdag 9 juni

Woensdag 9 juni werd er gestreden met het Mölky spel. De activiteitencommissie had weer twee mooie banen uitgezet. En met een flink aantal deelnemers, was het van 13.30 uur tot 16.30 uur een leuke bezigheid.

Vrijdag 11 juni

Vrijdag 11 juni was het forellen roken. Ook hier was veel animo voor, in twee sessies gingen de forellen de oven in, waar ze na een goed uur goudbruin eruit kwamen.

Vrijdag 25 juni

In juni was er weer het jaarlijks terugkerende Lei Bots biljarttoernooi. Een mooi aantal deelnemers en enerverende partijen. Na 5 dagen strijden vond op vrijdag 25 juni de slotavond plaats. Wat een spannende finale. Als leuk presentje had Hans bij Ron Peters, het asperge en aardbeien bedrijf, 3 kisten met bakjes aardbeien gesponsord gekregen, zodat alle deelnemers met een fris doosje aardbeien richting caravan konden. Het werd beslist op 1 carambole. De uitslag was:

 • 1ste plaats en winnaar van de wisselbokaal: Willie van Helmond
 • 2de plaats: Christ Brekelmans
 • 3de plaats: Wiel Baeten

Zaterdag 26 juni

Zaterdag 26 juni was er het alom geliefde de Jeu de Boules toernooi. Een geliefde bezigheid onder de kampeerders. Het aanmeldformulier is dan ook snel vol. Het waren weer erg spannende partijen. De uitslag is:

 • 1ste plaats: Gerrit en Jeanne van Haren
 • 2de plaats: Wally en Henriëtte Klijn
 • 3de plaats: Hay Deenen en John Knubben

Zondag 27 juni

Zondag 27 juni de voetbalwedstrijd Nederland – Tsjechië, deze was te zien in de kantine op het groot scherm. Verschillende mensen zaten er uitgedost bij zowel in de kantine als bij de caravan. Helaas heeft dit niet mogen baten.

Dinsdag 29 juni

Dinsdag 29 juni werd er voor de tweede keer een darttoernooi georganiseerd. Hier hadden we dezelfde aantal deelnemers dan de vorige keer. Het was wederom gezellig en spannend. De uitslag is:

 • 1ste plaats: Theo Nabben
 • 2de  plaats: Huub Coort
 • 3de  plaats: Dirk Rooijakkers

Op de planning voor de komende week staat:

 • Vrijdag 9 juli Bingo
 • Woensdag 14 juli Fietstocht

Dit alles onder voorbehoud van het aantal deelnemers en het weer.

Met vriendelijke groet,

Pr-team camping ’t Vossenveld

Overige terugblikken van 2021

Terugblik juli 2021
Terugbkik augustus 2021
Terugblik september 2021

Terugblik van 2022

Terugblik mei 2022
Terugblik augustus 2022

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren