SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik mei 2022

Bij deze de eerste terugblik van het seizoen 2022 en nog een korte opsomming van de activiteiten van April.

In April hadden wij zelf een activiteit georganiseerd en dat was de Bingo op Goede Vrijdag 15 April. Door afwezigheid van Bart werden de ballen gedraaid door Wally en samen met Theo was het een geslaagde avond.

In het Paasweekend hadden we de club Vans & Friends op bezoek en zij hebben op zondag 17 April het Rad van Fortuin georganiseerd. Er werden volop prijzen gewonnen.

Vrijdag 6 mei

Vrijdag 6 mei was er een biljart toernooi. De naam van het “Verloren zoon” toernooi, werd omgedoopt naar de oprichter van de camping, het “Jo Vossen toernooi”. Het was een verrassing voor hem en hij werd er dan ook stil van. Het werd een fijn toernooi met voldoende deelnemers om er een geslaagde avond van te maken.

 

Zaterdag 7 mei

Zaterdag 7 Mei konden de voetjes weer van de vloer, met als thema Zomeravond feest kon er weer genoten worden van lekker muziek onder het genot van een drankje.

Zaterdag 14 mei

Zaterdag 14 mei het welbekende Jeu de boules toernooi. Met spreekstalmeester Dirk voor de uitleg, de dames voor de koffie en fris en het mooie weer was het voor de deelnemers een gezellige en geslaagde middag. De Uitslag:

  • 1e plaats Ben en Peter
  • 2e plaats: Mieke en Theo
  • 3e plaats Tonny en JP

Woensdag 18 mei

Woensdag 18 mei hadden we een fietstocht door het mooie Leudal met een korte stop bij de Litsberg. De meeste mensen hadden deze prachtige plek nog nooit gezien. Na deze korte tussenstop gingen we verder om niet veel later van koffie met gebak te genieten. Al met al weer een geslaagde fietstocht.

    

Zaterdag 21 mei

Zaterdag 21 mei hadden wij een darttoernooi. Met een leuk aantal deelnemers werd de strijd begonnen. De kampioen van vorig jaar was ook weer van de partij. Er werden weer flink wat pijlen gegooid en uiteindelijk hadden we een nieuwe winnaar.

  • 1e plek: Nico
  • 2e plek: Lucas
  • 3e plek: Dirk

Zaterdag 27 mei

Zaterdag 27 mei was er de tweede bingo van dit seizoen. De kampeerders hebben er weer zin, ze stonden al een uur voor aanvang voor de deur. Is toch wel een favoriete bezigheid. Het was weer gezellig druk en om 20.30 uur gingen Theo en Bart weer aan de slag met de bingoballen. 

Met vriendelijke groet,

PR – team camping ’t Vossenveld.

Bekijk ook de terugblikken van 2021

Terugbkik juni 2021
Terugblik juli 2021
Terugblik augustus 2021
Terugblik september 2021

Terugblikken van 2022

Terugblik augustus 2022

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren