SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Vakantie op een kleine camping in Limburg

U wilt tijdens uw vakantie volledig tot rust kunnen komen en dat is precies wat SVR Camping 't Vossenveld voor u kan betekenen. Wij staan bekend als een rustige camping in Limburg met uitstekend onderhouden faciliteiten om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn verwarmde en moderne sanitaire voorzieningen, die ook voor onze mindervalide gasten geschikt zijn. Er zijn verschillende supermarkten en bakkers in de omgeving die te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Er worden activiteiten georganiseerd op de camping, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan, of juist om lekker bij uw camper of caravan te blijven. U geeft zelf invulling aan uw perfecte vakantie, wij bieden u daar de mogelijkheden voor.

>> Bekijk onze kleine camping in Limburg hier in video <<

 

De voordelen van een rustige camping in Limburg

Camping 't Vossenveld is de ideale camping voor 50 plussers, wandelaars, fietsers en eigenlijk iedereen die weer helemaal uitgerust terug wilt komen van vakantie. Er is veel mooie natuur in de omgeving die u zowel te voet als met de fiets kunt ontdekken. Bezoek de vele kleine dorpjes in het gebied (bijvoorbeeld Maasbree, Meijel, Reuver of Swalmen) of ga een dagje naar nabijgelegen steden als Venlo en Roermond. Aan het einde van de dag keert u weer terug naar de rust van Camping 't Vossenveld en kunt u de dag afsluiten onder het genot van een drankje aan de bar of bij uw caravan of camper. U kunt uzelf dus op ieder moment terugtrekken en ontspannen als u een vakantie boekt op een kleine camping in Limburg.

Leg uw vakantie vast bij Camping 't Vossenveld

Lijkt het u wel wat om te genieten van uw vakantie op een rustige camping in Limburg, dan is Camping 't Vossenveld de ideale camping voor u. U kunt gemakkelijk met ons in contact komen door onderstaand een formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen via de door u gewenste manier. Wilt u bijvoorbeeld graag een mailtje ontvangen of wilt u toch liever telefonisch contact? Wij houden rekening met uw wensen. Aarzel daarom niet en neem gerust contact met ons op of vul een reserveringsformulier in, het is geheel vrijblijvend. Hopelijk zien we u snel terug op onze kleine camping in Limburg!

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren