SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Minicamping Zuid-Limburg bezoeken?

Kamperen op een minicamping in Zuid-Limburg wordt steeds populairder en vooral onder de 55-plussers. Dit vinden wij niet raar omdat het heerlijk rustgevend is. Meer wilt u toch ook niet op vakantie? Op Camping 't Vossenveld bevindt u zich in de gemeente Peel en Maas, waar u zich bevindt in de meest prachtige natuurgebieden van Nederland. De ultieme plek om tot rust te komen, en dat in het o zo gezellige Limburg. Ook op de rustige camping zelf bent u omringd door prachtige natuur en bossen van deze natuurgebieden, dus u ontsnapt hier even helemaal van die dagelijkse sleur. Verder kunt u ook het zuiden van Limburg induiken dankzij de vele wandel- en fietsroutes vanaf de camping. U profiteert hier dus echt van beide werelden, enerzijds een oase van rust, anderzijds staat u binnen een mum van tijd in een bourgondisch stadje vol gezelligheid.

>> Bekijk hier de video van onze minicamping in Zuid-Limburg <<

Camping 't Vossenveld minicamping Zuid-Limburg

Camping 't Vossenveld is de oplossing voor u als u op zoek bent naar rust, maar toch wilt genieten van de omgeving. Naast het feit dat u heerlijk kunt ontspannen in de prachtige omgeving die de boerencamping biedt, kunt u vanaf de minicamping Zuid-Limburg ook optimaal gebruik maken van wat het bruisende Limburg u te bieden heeft. Het Limburgse dorpje Egchel ligt centraal tussen de drie grote Limburgse steden Roermond, Venlo en Weert, waardoor een leuk dagje weg altijd op een steenworp afstand is. De minicamping in Zuid-Limburg staat bekend om haar hoge mate van hygiëne en goed verzorgde faciliteiten. Camping 't Vossenveld is een SVR camping waar u altijd verzekerd bent van een ruim kampeerveld voorzien van elektra en een rioolaansluiting en u kunt bovendien ook nog eens gemakkelijk uw auto kwijt. Ondanks dat het een minicamping is, valt er toch nog een boel te beleven op Camping 't Vossenveld. Er worden namelijk diverse activiteiten georganiseerd door ons, zoals gezellige muziek- en dansavonden, het roken van forellen, en bingoavonden. Daarnaast kunt u ook nog een lekker potje poolen of darten wanneer u maar wilt, u verveelt zich dus nooit hier!

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Omdat wij een minicamping zijn hebben we niet een oneindig aanbod aan kampeervelden, daarom is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voordat alle plaatsen al bezet zijn. Ook bij vragen kunt u ons altijd telefonisch of elektronisch bereiken dus twijfel niet, wij staan altijd voor u klaar. Direct reserveren? Ook dat kan gemakkelijk online. Minicamping Limburg zuid? Camping 't Vossenveld!
 

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren