SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Kamperen in Limburg

Limburg is de ideale plaats om te kamperen, aangezien het platteland perfect is om helemaal tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Er mag natuurlijk niet zomaar overal gekampeerd worden, maar dit dient op een camping te gebeuren. In het Limburgse dorpje Egchel ligt Camping 't Vossenveld. Deze camping ligt precies tussen de steden Roermond, Venlo en Weert in. Niet alleen kunt u hier genieten van het Limburgse platteland, u bent ook nog eens in een handomdraai in een gezellige stad, waar u het ouderwetse bourgondische leven kunt ontdekken. Daarnaast zijn er allerlei kleine dorpjes, die middels verschillende fiets- en wandelroutes bereikt kunnen worden. Het is dus niet alleen heel veelzijdig om te kamperen in Limburg, het is vooral ook erg leuk.

>> Bekijk hier onze camping en kom kamperen in Limburg <<

 

Camping 't Vossenveld is centraal gelegen

Vanuit de SVR camping bent u binnen korte tijd in één van de dichtbijgelegen steden of dorpen. Limburg is een provincie waar voor iedereen op elk moment wel iets te doen is. Wij raden u dan ook aan om alle mogelijkheden uit te zoeken of hierover te informeren bij ons aan de balie. Op de gehele camping is gratis wifi, dus u kunt ook tijdens uw verblijf gemakkelijk informatie opzoeken over evenementen en activiteiten in de buurt. Ook wanneer u liever een dagje niks doet, kunt u gewoon op de camping blijven, heerlijk ontspannen en genieten van onze faciliteiten.

Kamperen in Limburg vastleggen? Reserveer uw verblijf alvast

Wij zouden het erg vervelend vinden als u niet in de gewenste periode bij ons kunt komen genieten van uw vakantie. Om deze reden raden wij het dan ook aan om uw camperplaats bij ons op tijd vast te leggen. Dit kan heel gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Wij gaan dan voor u kijken of er op de gewenste datum plek voor u vrij is. Als u er dus zeker van wilt zijn dat u in uw vakantie kunt kamperen op onze camping in Limburg, kunt u nu alvast contact met ons opnemen. Ook als u nog niet wilt reserveren, maar enkel een vraag heeft horen wij het graag.

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren