SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

De omgeving rondom Camping 't Vossenveld

Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt. Egchel ligt in de driehoek Venlo – Roermond – Weert, waar u leuke excursies kunt maken (bv. stadswandelingen met cultuurhistorische bezienswaardigheden) Uiteraard mag men de gastronomie niet vergeten. Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal. Door middel van het befaamde fiets of wandelknooppuntensysteem kunt u zelf uw route samenstellen door ons Limburgs groen met diverse bezienswaardigheden.

Natuurgebieden

De boerencamping grenst aan het natuurgebied de Heldense Bossen en Gruise Epper, waar u volop rust vindt om te wandelen en/of fietsen. U kunt vanaf de camping starten met een fietsknooppuntenroutekaart (de camping ligt vlakbij knooppunt nr. 23). Vanaf de camping kunt u via het knooppuntenwandelsysteem mooie wandelingen maken, die u door de bosrijke omgeving sturen.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren