SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

De omgeving rondom Camping 't Vossenveld

Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt. Egchel ligt in de driehoek Venlo – Roermond – Weert, waar u leuke excursies kunt maken (bv. stadswandelingen met cultuurhistorische bezienswaardigheden) Uiteraard mag men de gastronomie niet vergeten. Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal. Door middel van het befaamde fiets of wandelknooppuntensysteem kunt u zelf uw route samenstellen door ons Limburgs groen met diverse bezienswaardigheden.

Natuurgebieden

De boerencamping grenst aan het natuurgebied de Heldense Bossen en Gruise Epper, waar u volop rust vindt om te wandelen en/of fietsen. U kunt vanaf de camping starten met een fietsknooppuntenroutekaart (de camping ligt vlakbij knooppunt nr. 23). Vanaf de camping kunt u via het knooppuntenwandelsysteem mooie wandelingen maken, die u door de bosrijke omgeving sturen.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren