SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Een dagje uit in de omgeving

Er zijn allerlei leuke bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden in de omgeving van Camping 't Vossenveld. Het Limburgse dorpje Egchel ligt op een centraal punt tussen drie grote Limburgse steden, namelijk Venlo, Roermond en Weert, waardoor een leuk dagje uit altijd op een steenworp afstand is. Ook de omliggende dorpen hebben leuke bezienswaardigheden, zoals musea, zwembaden en andere kunst en cultuur gerelateerde zaken. Dat is het voordeel van het bezoeken van een boerencamping in Limburg.

Er zijn enorm veel activiteiten op wandel- of fietsafstand van de camping, waardoor het weinig moeite kost om daar te komen. Daarnaast is de weg naar een dergelijke activiteit vaak al zo mooi, dat dit een activiteit op zich is. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met de keuze hierin. Als u bij ons op de camping verblijft kunt u gerust eens aan ons vragen welke leuke mogelijkheden er zijn; wij helpen u graag!

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren