SVRWiFi
Lettergrootte: A A A

Camping nabij Weert

Wanneer u op zoek bent naar een gezellige camping in Weert en omgeving, dan bent u bij Camping 't Vossenveld aan het juiste adres. U verlaat het gezellige Limburg niet op deze camping, in tegendeel zelfs! Camping 't Vossenveld is namelijk gelegen in het hart van Egchel, een dorpje midden in de gemeente Peel en Maas. Vanuit de camping kunt u dankzij de vele fiets- en wandelroutes gemakkelijk de omgeving verkennen en bereikt u binnen een mum van tijd een hele boel andere bruisende dorpjes en steden. Centraler kan gewoon niet! Ook bent u hier in de directe omgeving van de meest prachtige natuurgebieden van de Peel en Maas, waardoor u ook gewoon even helemaal afstand kan nemen van het dagelijks leven en even helemaal tot rust kunt komen. U heeft hier dus echt het voordeel van beiden.

>> Ontdek onze campin bij Weert en bekijk deze video <<

Ontdek de prachtige omgeving van Weert

Camping Weert? Zoek niet verder! Camping 't Vossenveld verzekert u van een zorgeloze vakantie in de meest prachtige omgeving. Allereerst is de ligging en de bereikbaarheid van Camping 't Vossenveld gewoon ideaal. Of u nu liever gaat wandelen of gaat fietsen. Er is altijd genoeg te zien en beleven in de omgeving van de camping dankzij de vele wandel en fiets-routes. U bevindt zich in prachtige natuurgebieden waar u helemaal tot rust kunt komen en even helemaal afstand kunt doen van het dagelijkse leven. Daar draait het tenslotte allemaal om op vakantie toch? Als u nou liever wel dingen wilt gaan ondernemen op vakantie dan kan dit ook als de beste op deze camping omgeving Weert.

Geniet van de leukste activiteiten op en rondom de camping 

U bereikt binnen een mum van tijd naast Egchel ook andere bourgondische dorpen zoals Helden, Panningen en Kessel. Hier heeft u eveneens die kenmerkende Limburgse gezelligheid, ontdekt u de leukste cafés en winkels, en kunt u uiteraard ook lekker de omgeving verkennen. Ook kunt u op de camping zelf genieten van diverse activiteiten zoals workshops, biljarten, darten, en daarnaast worden er ook nog eens regelmatig gezellige bingo, dans- en muziekavonden georganiseerd. U zal zich dus zeker niet vervelen hier!

Deze zomer op vakantie in Weert en omgeving? Boek dan snel

Kunt u ook niet wachten om helemaal tot rust te komen en te genieten op deze camping nabij Weert? Boek dan snel uw campingplaats, want de vakantie staat weer voor de deur! Bent u op zoek naar een camping in Weert? Dan bent u op zoek naar Camping 't Vossenveld! Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.
 

Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Contact opnemen Direct reserveren