SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik juli 2021

Ten eerste nog eerst een rectificatie op de terugblik van juni 2021. Er stond een verkeerde uitslag vermeld bij het Jeu de Boules toernooi van 26 juni, de juiste uitslag had moeten zijn:

  • 1ste plaats: Gerrit en Jeanne van Haren
  • 2de plaats: Wally en Henriëtte Klijn
  • 3de plaats: Hay Deenen en John Knubben

Donderdag 8 juli

Donderdag 8 juli hadden we de biljartclub uit Beringe op bezoek. Dit doen we al heel wat jaren: een team van camping ‘t Vossenveld tegen een team van biljartclub Beringe. Ondanks dat we elkaar al wat jaren kennen wordt er fanatiek om de overwinning gestreden. De belangstelling was weer zodanig zodat er keuzes gemaakt moesten worden. Beringe kwam met een ploeg van 10 personen. Winnen is leuk maar het gaat om de gezelligheid. Na afloop bleef het nog gezellig in de kantine.

Vrijdag 9 juli

Vrijdag 9 juli Er moest even op gewacht worden maar dan eindelijk de veel gevraagde bingoavond. De spreekstalmeester Theo, en de ballenmachine bediener Bart, moesten even warm draaien, maar alles liep weer op rolletjes. Het was een gezellige avond met weer leuke prijzen.

Zondag 18 juli

Zondagmiddag 18 juli was er door de aanscherping van de coronaregels een middagmatinee georganiseerd buiten. De aanloop is in het begin even wat stroef, maar daarna kwamen steeds meer mensen naar de muziekmiddag en werd het een gezellige boel.

Woensdag 21 juli

Woensdag 21 juli was er een middag voor de Mölkky liefhebbers. Op het kort gemaaid gras kon het spel om 14.00 uur beginnen. Het was weer gezellig druk en spannend.
De dames waren deze middag zeer goed in vorm en de uitslag is als volgt:

  • 1ste plaats: Rikie Brouwers
  • 2de plaats: Ciska Kampman
  • 3de plaats: Marlien Beelenkamp

Zaterdag 24 juli

Zaterdag 24 juli werd er een Jeu de Boules toernooi georganiseerd. 24 strijders deden er mee. Het zonnetje scheen, dus dat beloofde wat. Helaas moesten we vroegtijdig het toernooi staken door de regen. Hier waren er deze keer geen winnaars en/of verliezers.

Afsluitend

In 2019 mochten met grote trots de GOUDEN ZOOVER AWARD in ontvangst nemen met een cijfer 9.8! Wat een mooie beoordeling!

In 2020 reed Corona ons in de wielen en was er geen feestelijke prijsuitreiking. Ook in 2020 werd onze camping beoordeeld met een 9.8, wat goed was voor een GOUDEN ZOOVER AWARD.

In dit jaar, 2021, hebben we nog bijna geen reviews via ZOOVER mogen ontvangen, door het vreemde door corona beïnvloede seizoen. Wij, als familie Vossen, zijn altijd bezig om het niveau daar waar mogelijk te verhogen en zo een nog hogere beoordeling te verdienen.

Ook dit jaar zijn we uiterst nieuwsgierig of onze inspanningen leiden tot een nog hogere score. Graag nodigen wij u, als gast, uit om een leuke review te delen op de ZOOVER SITE. Natuurlijk beseffen we dat de top halen makkelijker is dan er te blijven. Echter, we gaan voor net dat ene stapje hoger, n.l. een 9.9.

>> Laat hier je review achter voor Camping 't Vossenveld <<

Hartelijk bedankt alvast! Wij zijn hier erg dankbaar voor!

Met vriendelijke groeten,

PR-team Camping 't Vossenveld

Overige terugblikken van 2021

Terugbkik juni 2021
Terugblik augustus 2021
Terugblik september 2021

Terugblik van 2022

Terugblik mei 2022
Terugblik augustus 2022

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren