SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Workshops

De workshops van Camping 't Vossenveld zijn komen te vervallen tot nader bericht. Onze excuses voor het ongemak.

In het vakantie seizoen worden er diverse workshops georganiseerd voor en door de kampeerders. Deze workshops zijn zowel voor mannen als voor vrouwen en er zijn uiteenlopende leuke onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke knutselmiddag, waar u al uw creativiteit in kwijt kunt. Niet alleen heeft u een zeer leuke bezigheid, u heeft ook nog eens een aandenken aan Camping 't Vossenveld. Zo kunt u bij het zien van uw creatie altijd terugdenken aan de fijne tijd op de camping. Heeft u zelf leuke ideeën voor een workshop, laat het ons dan weten! Wij vinden het heel fijn als we horen wat onze gasten graag willen doen, dan kunnen wij ons programma daar op aanpassen. Het is immers alleen maar mooi als u het volledig naar uw zin heeft op de camping.

Handige links: Direct reserveren - Stel een vraag

Wij zijn momenteel gesloten!
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is nog steeds mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren