SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik september 2022

De maand september zwaait ons weer uit en het campingseizoen loopt op het einde. Toch was er genoeg te doen op de camping! Het september arrangement ging in het begin van de maand van start en er stonden wederom vele leuke activiteiten op de kalender.

Zaterdag 3 september

Op zaterdag 3 september was er weer het legendarische eiervangen! De activiteit kan altijd rekenen op veel toeschouwers, want plezier en lol is er altijd in overvloed. Om te winnen werden de meters van de worpen waarbij het ei niet kapotging bij elkaar opgeteld. De einduitslag: op de eerste plaats stonden Hans Brouwers en Nico van der Linden met 118 meter in totaal, plaats 2 ging naar Wiel Baten en Bert Verhoeven met 111 meter en de 3e plaats hadden Jean-Paul van Bakel en Theo Nabben met 106,247 meter. Knap gedaan! Niet alleen dat, er is een nieuw record neergezet. Ed en Mitchel hebben de verste worp gegooid - 27 meter! Diezelfde avond was er ook nog een muziekavond in de kantine. Aan vermaak heeft het deze zaterdag dus zeker niet hoeven ontbreken.

Hieronder enkele actiefoto's:

  Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022    

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022 Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022 Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022 Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022 Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Eiervangen camping 't Vossenveld september 2022

Het eierenvangen trekt altijd veel bekijks!

Vrijdag 9 september 

Vrijdag 9 september zijn er weer forellen gerookt. Campinggasten konden wederom een lekkere en gezonde forel komen afhalen. Bon appetit!

Zaterdag 10 september

Zaterdag 10 september was er het ‘Geert en J.P.-biljarttoernooi’. Jean-Paul van Bakel zond in: “Het spande er weer om wie met de felbegeerde wisseltrofee aan de haal zou gaan. Na spannende poulewedstrijden gingen Ruud Bos, Jan Beelen, Teunis Jansen en Gerrit van Haren door naar de halve finales. Deze gespeeld te hebben bleek dat Gerrit van Haren te sterk was voor Ruud Bos in de kleine finale. Gerrit pakte de 3e prijs. Jan Beelen, met recht kan gezegd worden de beste biljarter van de camping, moest aantreden tegen Teunis Jansen. Jan moest 4x zoveel caramboles maken dan Teunis. Onze Teunis wist het Jan zeer moeilijk te maken en zelfs uiteindelijk de finale te winnen. We mochten Jan feliciteren met de hoogste serie van het gehele toernooi en met de 2e plek en Teunis ging aan de haal met de Geert/ J.P. wisseltrofee. Een dikke proficiat was op z'n plaats. Weer een zeer geslaagde biljartavond. En onze Geert Jungst weer enorm bedankt voor alle bardiensten. Ook deze avond was hij weer de beste barman van Camping 't Vossenveld. We kijken er weer naar uit om in het volgende seizoen de wisselbeker in te zetten voor het volgende toernooi.”

Donderdag 15 september 

Donderdag 15 september was er een keezen toernooi georganiseerd in de kantine – een primeur! De winnaars van deze avond waren: Mieke Nabben en Ineke Baten (1e plaats). Ze mochten een fles wijn en olijven als buit mee naar huis nemen! Proficiat aan alle winnaars!

Keezen tournooi camping 't Vossenveld september 2022

De winnaars!

Keezen tournooi camping 't Vossenveld september 2022 Keezen tournooi camping 't Vossenveld september 2022

2e plaats: Trudy Huisenga & Lionne Dekker; 3e plaats: Jeanne en Gerrit van Haren

De avond erna was er weer vertier in de kantine, namelijk de laatste bingo van het seizoen! Lionne had wederom een fantastische tafel met prijzen geregeld. Bart en Theo hebben er weer een topavond van gemaakt en de spanning er goed in gehouden. Geert en Ed hebben samen de bar bemand en iedereen voorzien van een lekker drankje. De altijd drukbezochte activiteit was wederom een succes met de vele vergeven prijzen. 

Bingo camping 't Vossenveld september 2022 Bingo camping 't Vossenveld september 2022

Het enige geluid dat in de uiterst gefocuste stemming te horen was: de door Bart gedraaide ballen en het omroepen van de nummertjes door Theo.

Vrijdag 23 september

Vrijdag 23 september zijn de biljartclubs Beringe en Kessel naar de camping afgereisd om Team Vossenveld te testen. Lei Bots en Jean-Paul van Bakel hebben wederom voor een gezellige avond gezorgd! Jean-Paul schrijft: 
“Wat een mooie avond! Een nieuwe mijlpaal is geslagen. De biljartverenigingen van Beringe en Kessel waren tegelijkertijd te gast op Camping 't Vossenveld. Nog nooit in de historie is er op de camping een wedstrijdavond georganiseerd waar de campinggasten tegen 2 biljartverenigingen speelde.
De vereniging van Kessel wilde absoluut nog een keer in het mooie verblijf waar 3 professionele wedstrijdtafels staan opgesteld komen spelen. Dat heeft Beringe en Team 't Vossenveld geweten. Team Kessel was zeer geconcentreerd en won glansrijk van Beringe en ons campingteam.
Maar het mooiste was dat alle deelnemers weer zoals vanouds enorm genoten hadden van deze laatste wedstrijdavond van het seizoen 2022. We hopen dat we in het seizoen 2023 onze traditie voort kunnen zetten en iedereen in goede gezondheid op de camping weer mogen verwelkomen.
We zijn belust op een gezellige en sportieve revanche.
Dank allen voor de supergezellige avond.”

 

Activiteiten in de omgeving in oktober

Het seizoen loopt op het einde, maar er is nog het een en ander in de buurt te doen. Wat is er nog tot 15 oktober (de sluiting van het campingseizoen) te doen in de buurt? Een niet-exhaustief overzicht:

 • Woensdag 5 oktober
  Panningen - Weekmarkt 
 • Zaterdag 8 oktober
  Panningen – Mensenbieb: gesprekken met mensen over het thema ‘Geluk’. 11:00 uur – 14:00 uur.-

Vraag maar raak!

We zijn op zoek naar een naam voor onze kantine. Hebt u een leuk idee? Laat het ons dan graag weten door een mailtje te sturen naar camping@vossenveld.nl !

Foto van de maand

Ingezonden foto van de maand: de geleidehond in opleiding van het KNGF van Henk Dupon en Astrid den Daas. De KNGF-puppy is nu 9 maanden en blijft bij hen tot ongeveer 14 maanden. Bedankt voor de mooie foto en voor de waardevolle inzet voor het KNGF!

Foto van de maand KNGF-puppy camping 't Vossenveld september 2022

Deel je mening over Camping 't Vossenveld!

Wij stellen uw mening over onze camping en onze service op prijs. Deel uw mening over ons op Zoover.nl en bij Google Reviews. Er waren mensen bij die aangaven niet te weten hoe dat werkt. Dit leggen we hier beneden uit, maar het kan ook eenvoudig via deze linkjes:

Stapsgewijze uitleg Zoover

 1. Ga naar Zoover.nl.
 2. Zoek op Camping 't Vossenveld
 3. Daar aangekomen ben je in de gelegenheid om op review toevoegen te klikken, en daar kun je dan cijfers en een oordeel over de camping geven.

Dit jaar staan we op een 9,7 met de vermelding fenomenaal, het is het streven om dat te behouden, wat met uw medewerking mogelijk is. Bij voorbaat onze dank hiervoor.

Stapsgewijze uitleg Google

 1. Ga naar Google
 2. Vul in ‘Camping ‘t Vossenveld’
 3. Klik op ‘Google Reviews’ (zie foto).

Google reviews van Camping 't Vossenveld in Egchel

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren