SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik mei / juni 2023

We zijn alweer een dikke drie maanden in het seizoen – wat vliegt de tijd! Op de camping heerst weer de typische camping sfeer, vol met gezelligheid! Zoals altijd zijn de maanden mei en juni boordevol activiteiten: ieder weekend was er wel iets te doen!

Zo was er op zaterdag 6 mei de 2de editie van het Jo Vossentoernooi! Er werd stevig gebiljart tegen elkaar en de spanning was enorm. Uiteindelijk is Ben Beentjes er met de eerste plaats van door gegaan. Nico van de Linden en Theo Nabben waren tweede en derde respectievelijk. De vierde plaats ging naar Ruud Bos.

Jo Vossentoernooi aftrap op camping 't Vossenveld
Jo Vossen staat klaar voor de aftrap van het toernooi.

Jo Vossentoernooi op camping 't Vossenveld

Zaterdag 13 mei

Zaterdag 13 mei waren de jeu de boules banen weer drukbezet want er werd het eerste jeu de boules toernooi van het seizoen gespeeld! Met mooi en stralend weer gingen 24 campinggasten de competitie in. De deelnemers werden verdeeld in 3 poules. Onder het genot van Koffie - Thee en Fris (bedankt dames van de catering) werden spannende wedstrijden gespeeld, met de nodige grappen en grollen.

Tijdens de wedstrijden en het vele meten van de heren scheidsrechters, die we willen bedanken voor hun medewerking, werden er kruisfinales gespeeld met als uit eindelijke winnaars:

1 Hub Coort en Gerrit van Haren
2 Theo en Mieke Nabben
3 Ralph en Marlien Beelenkamp
4 Bart en Annie de Krom

Jeu de Boules op camping 't Vossenveld

Jeu de Boules spelen op camping 't Vossenveld

Jeu de Boules toernooi op camping 't Vossenveld

Jeu de Boules meten

Zoals op onderstaande foto duidelijk te zien is, trekt het jeu de boules toernooi altijd veel bekijks!

Jeu de Boules supporters langs de kant

Vrijdag 19 mei

Vrijdag 19 mei was het tijd voor het eerste darttoernooi van het seizoen. De spanning was om te snijden en er waren veel goede darters aanwezig. De voorrondes en de finales gingen teen aan teen, waardoor de darters in volle concentratie waren:

Darttoernooi op camping 't Vossenveld

Darttoernooi op de camping 't Vossenveld in Egchel

De winnaars waren: Roxanne Vossen (1e plaats), Jean-Paul van Bakel (2e plaats) en Dirk Rooijakkers (3e plaats). 

Winnaars van het darttoernooi

Zaterdag 20 mei

De dag erna, op zaterdag 20 mei, was er een lenteparty en in het weekend van 26 en 27 mei was er een bingo en een keezentoernooi georganiseerd. De winnaars van het keezentoernooi waren: 

1ste plaats: Tonny van Bakel en Annie Rooijakkers
2de plaats:  Rikie en Hans Brouwers
3de plaats: Theo Leune en Ben Beentjes

Keezen toernooi op camping 't Vossenveld

Winnaars keezen toernooi camping 't Vossenveld

Zaterdag 3 juni

In juni was er wederom veel vertier en plezier. Campinggasten konden weer genoeg beweging krijgen op de camping. Op zaterdag 3 juni hadden campinggasten de mogelijkheid om met de benen op de dansvloer te staan tijdens een klassieke muziekavond. 

Donderdag 8 juni

Ook door de weeks worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het Mölky toernooi op 8 juni

De winnaars van dit toernooi:
1ste  plaats Mieke Nabben
2de  plaats Bets Verhoeven
3de plaats Theo Nabben

Winnaars Mölky toernooi camping 't Vossenveld

Mölky toernooi op camping 't Vossenveld

Mölky toernooi voor campinggasten

Vrijdag 9 juni

Op vrijdag 9 juni was de eerste fietstocht van het jaar. De tour ging langs Neer, Kessel en Baarlo en weer terug naar de camping. De sportievelingen hadden er 35 km in totaal op zitten. 

Fietstocht camping 't Vossenveld

Fietstocht met campinggasten vanuit camping 't Vossenveld

Zaterdag 10 juni

Er waren niet enkel fysieke uitdagingen, maar campinggasten hebben ook mentale gymnastiek gedaan tijdens de Quizavond op 10 juni. Dirk van het activiteitenteam had alles gegeven om de meest uitdagende vragen op papier te zetten. 29 deelnemers hebben gestreden om de winst, maar uiteindelijk kan er maar één groep de winnaar zijn. In dit geval waren dat Tonny van Bakel -Annie Rooijakkers, Theo en Dinie van de Boomen!

Winnaars quizavond camping 't Vossenveld

Dinsdag 13 juni

In juni lieten de biljarters van camping ’t Vossenveld zich weer eens van hun beste kant zien. Het twee weken durende biljarttoernooi was namelijk weer van 13 tot 23 juni! Er werd hard gestreden en de hard verdiende plaatsen gingen naar:

1ste plek Bert van de Greef
2de plek Gerdien Brekelmans
3de plek Lei Bots

Winnaars biljart op camping 't Vossenveld

Biljartavond op camping 't Vossenveld

Zaterdag 17 juni

Tussendoor werden ook bingo liefhebbers weer voorzien van een spannende avond op 17 juni

Zaterdag 24 juni

De maand werd afgesloten door twee activiteiten op 24 juni: de Bonte Avond van de Bürstnerclub en het Jeu-de-Boules toernooi.

Overdag zijn 32 deelnemers de strijd aangegaan voor de eerste plaats. Uiteindelijk hebben Geert en Ans Jungst deze bemachtigd! De tweede plaats ging naar Gerdie en Christ Brekelmans en de derde plaats naar Tonny en Jean-Paul van Bakel. 

Jeu de Boules toernooi juni

Jeu de boules toernooi in juni

Jeu de Boules toernooi op camping 't Vossenveld
Er werd gespeeld in volle concentratie. 

Winnaars jeu de boules toernooi juni
Winnaars Geert en Ans Jungst.

De bonte avond was erg geslaagd met een paar leuke voordrachten en met als extra 2 live artiesten van de camping. Ook werden er oude vinylplaatjes gedraaid en er was een loterij met leuke prijsjes. Het eindoordeel luidt: een zeer geslaagde avond!

Bonte avond op camping 't Vossenveld

Bonte avond camping 't Vossenveld

De komende maanden gaan wij samen met het activiteitenteam weer hard ons best doen om de leukste activiteiten te organiseren voor onze gasten. We hopen jullie snel weer te zien!

Groet,

Familie Vossen

Foto van de maand

De fotogenieke Sukara en Nikkay waren bij ons op de camping. Bedankt voor het delen van de foto!

Foto van de maand

Hebben jullie foto’s van het campingleven op ’t Vossenveld? Dan ontvangen wij deze graag! Stuur deze foto’s met een korte beschrijving naar redactie@vossenveld.nl. De leukste foto’s worden in de terugblik opgenomen. 

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren