SVRWiFi
Lettergrootte: A A A
Reserveren

Terugblik juli - augustus 2023

We zijn alweer beland in september – de tijd vliegt. De afgelopen weken hebben we wisselvallig weer gehad: dan regen, dan wederom zonneschijn. Wat níet anders was dan normaal, was de inzet van het activiteitenteam bij het organiseren van een heleboel events.

Graag willen we jullie meenemen in wat er op de “menukaart” stond de afgelopen weken.

Juli

1 juli

Meteen de eerste dag van juli was er een muziekavond. Gasten hadden weer de mogelijkheid om met de voeten op de dansvloer te gaan en om de heupen los te gooien!

8 juli

Op zaterdag 8 juli was er het Keezentoernooi georganiseerd. Op de 1ste plaats eindigden Mieke Nabben en Jean-Paul van Bakel. Plaats 2 ging naar Bets van Dungen en Bert Verhoeven en plaats 3 ging naar Tonny van Bakel en Annie Rooijakkers.

Het weekend van 14 en 15 juli

Het weekend van de 14e juli was drukbezet. Op vrijdag de 14e was er bingo en op zaterdag 15 juli liep het zweet over de rug bij de dartliefhebbers, tijdens het Vossenveld darttoernooi. De uitslag was: 1ste Nico Verlinden, 2de Roxanne Vossen, 3de Jos Gerrits.

 

17 juli

Maandag 17 juli hebben we bezoek gekregen van enkele zuiderburen. Ze hadden een korte wandeling achter de rug en nuttigden bij ons hun lunch.

 

19 juli

Ook voor de fietsers was er weer gezorgd. Op woensdag 19 juli konden gasten deelnemer aan een fietstocht door het Leudal. Ze hebben de Litsberg bezocht, een mooie plek waar men een tussenstop kon maken. Die dag hebben de sportievelingen zo’n 30 kilometer afgelegd. Uiteraard was er ook een tussenstop in Buggenum, waar de fietsers een drankje en lekker stuk gebak konden nuttigen om de energielevels weer op te hogen. Op de weg terug naar de camping heeft men dekking moeten zoeken voor een korte regenbui.

 

22 juli

Op zaterdag 22 juli was het beliefde jeu de boulestoernooi, dat altijd kan rekenen op veel deelnemers en bekijks. De winnaars waren: 1ste Bert Verhoeven en Bets van Dungen, 2de Gerrit van Haren en Huub Coort, 3de Pauline en Jan Beelen.

 

26 juli en 29 juli

En op woensdag 26 juli was het mölkky toernooi. 1ste Fien de Natris, 2de Rikie Brouwers, 3de Jan Borst. Als afwisseling op de vele, nagelbijtende toernooien was er op zaterdag 29 juli weer een muziekavond.

​​​​

 ​​ 

Augustus

Het weekend van 4 en 5 augustus

In augustus ging het verder. Ook het eerste weekend van augustus was er weer veel te doen op ’t Vossenveld. Vrijdag de 4e was er een bingo en op zaterdag was er het beruchte eieren vangen voor de mensen die hun handen (onder andere) weer vies wilden maken. Ed Vossen en Jeffrey Dekker veroverden de eerste plek. De tweede plek ging naar Christ Brekelmans en Jan Brongers – en dat terwijl ze voor het eerst meededen! De derde plaats ging naar Lynn Dekker en Pim van Gerwen.

8 augustus

Op 8 augustus werd er een knutselmiddag georganiseerd onder leiding van Annie van der Veen. De creatievelingen waren hard aan de slag gegaan, met een mooi resultaat:

​​​​​ 

10 augustus

Op 10 augustus volgde nog een fietstocht: (een retourtje) naar de vrouwengevangenis in Evertsoort. “We kregen een rondleiding door de gevangenis, die verzorgd werd door een gedetineerd. Het was best indrukwekkend”, aldus een van de deelnemers. Na afloop konden de deelnemers genieten op het terras met een drankje en een bajeskoek. Na een tocht van ongeveer 40 kilometer kwamen de deelnemers terug op de camping.

 

19 augustus

Het weekend erna, op 19 augustus was er weer het ‘raad je plaatje’ in de kantine. Ter voorbereiding van deze avond was Alex langsgekomen om de tapkraan te poetsen. Alex is een jaarlijks terugkerende gast op de camping die ieder jaar weer zorgt voor een blinkende tapkraan:

Het weekend van 25 en 26 augustus

Maar ook was er weer een bingo op 25 augustus. Bingo is altijd een drukbezocht evenement en er waren weer mooie prijzen te winnen. De volgende dag, op 26 augustus, werd er voor het derde maal een jeu de boules toernooi georganiseerd. Er waren 26 deelnemers die zich hebben ingezet voor de strijd om met de prijs naar huis te gaan. Uiteindelijk konden er maar twee winnen: Bets van Dungen en Bert Verhoeven! Grace Brouwer en Heini Heuveling waren tweede, en de derde plaats werd behaald door Mieke en Theo Nabben.

 

31 augustus

Op 31 augustus was wederom het keezentoernooi en deze trok veel deelnemers: maarliefst 32 campinggasten deden mee in de strijd! Uiteindelijk liepen Doret Roesteberg en Tini de Beer weg met de winst. Op de 2e plaats waren Trudy Huisenga en Lionne Dekker. Op de 3e plaats eindigden Truus en Koos Kroon.

 

Gefeliciteerd aan alle winnaars van de activiteiten! We hopen dat iedereen het goed naar de zin heeft gehad!

 

Groet,

 

Familie Vossen

Wij zijn Geopend
De camping is in 2024 geopend van 25 maart t/m 15 oktober. Reserveren en een kijkje nemen op de camping is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.
Onze tarieven

Bekijk onze tarieven.

Bekijken
Direct reserveren

Reserveer nu je campingplaats op Camping 't Vossenveld!

Nu reserveren
Foto's van de camping Bekijk fotoboek
Beoordeling van bezoekers 9,5 Score uit 200+ reviews
Brochure Bekijken
Genieten in het mooiste stukje land: Peel en Maas Camping 't Vossenveld in het dorpje Egchel is de ideale plek om te genieten van uw welverdiende vrije tijd. Ontdek de prachtige omgeving per voet of met de fiets, proef van het bourgondische leven in een van de omliggende steden of geniet simpelweg van de rust op de camping. Het kan op Camping 't Vossenveld. Direct contact Direct reserveren
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact opnemen Direct reserveren